- 232
- 188
- 43
Katılıyorum 🤣bunlar anlamaz rüyalarında max win alıyorlar kabuslarında bütün spinler boş geçiyor sadece kumar olacak forumda
Katılıyorum 🤣bunlar anlamaz rüyalarında max win alıyorlar kabuslarında bütün spinler boş geçiyor sadece kumar olacak forumda
Rica ederim. Bu arkadaş @Yazlık kibristaydi sanirsam o daha net bilgi verebilir orayla alakali. Zaten arkadasinda anlatmistir daBende aynı şekilde bu kafadayım dostum teşekkür ederim
Usta ben senin yaptığını zamanında yaptım düzenli işimi bozarak bir arkadaşımin yanına ise gittim ondan sonra hayatım alt üst oldu öyle soylim kimse için kurulu düzenini bozma adamla arandaki samimiyeti biz bilemeyiz ama kimse için düzenini bozma sonra pişman olursun ha belki orada daha mutlu olursun bilemem ya da burda düzenin yoktur bişey diyemem ama düzenin varsa gerek yokKumar oynayan farklı kumarbaz farklı ben 400-500 lira atıp 2-3 tl betle çevirenleri kast etmedim
Hotelde girnedeDost hangi iş yeri ve netarafta
Dm gelirmisinHotelde girnede
Burda düzenim yok max 9 ay çalıştım aynı yerde hep iş değiştirerek devam ediyoruzUsta ben senin yaptığını zamanında yaptım düzenli işimi bozarak bir arkadaşımin yanına ise gittim ondan sonra hayatım alt üst oldu öyle soylim kimse için kurulu düzenini bozma adamla arandaki samimiyeti biz bilemeyiz ama kimse için düzenini bozma sonra pişman olursun ha belki orada daha mutlu olursun bilemem ya da burda düzenin yoktur bişey diyemem ama düzenin varsa gerek yok
Bence değil.😂👍Bu adam Zeki mi sence mesela @olcaypp
Gitme hayatını karartır gelirsin burası memleketin ne kadar yakın olursa olsun buraya benzemezDostlar öncelikle herkese iyi geceler diliyorum, şuan tr de 30 k maaşla 8 saat 3 vardiya çalışıyorum, ve bugün kıbrısta çalışan arkadaşım beni iş için yanına çağırdı ben myo elektrik ve elektronik mezunuyum gidersem kıbrısta elektrik işi yapacağız maaş 50 k yemek ve konaklama iş yerine ait, siz olmasanız bu durumda ne yapardınız fikirlerinizi merak ediyorum
SacmaydıValla bana kızmayın ama şu sesi atmam gerekti artık.
TikTok - Make Your Day
vt.tiktok.com
Gerçekten oraya gidip kumar ve fuhuş ile ilgilense dediğin tutar olmasa da eli boş veya borçlu gelir mantıklı bir cevap fakat miktar biraz yüksek duruyor miktarı yazmasaydın iyiydi👍😂Ben oraya gidip borç yapmadan dönen görmedim birde kumar da var sende karı kız kumar 5m borçlanip dönersin bence 🤣
Hemen giderimDostlar öncelikle herkese iyi geceler diliyorum, şuan tr de 30 k maaşla 8 saat 3 vardiya çalışıyorum, ve bugün kıbrısta çalışan arkadaşım beni iş için yanına çağırdı ben myo elektrik ve elektronik mezunuyum gidersem kıbrısta elektrik işi yapacağız maaş 50 k yemek ve konaklama iş yerine ait, siz olmasanız bu durumda ne yapardınız fikirlerinizi merak ediyorum