http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıbrıs 39. Mekanize Piyade 14. Alay

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,990
4,910
113
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
Kulak temizleme çubuğu al, komutanların sesini daha net duyarsın

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
123
43
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
Kimseyi dinleme sana negatif vermeye çalışanlarla ilgili. Her birlikteki komutan önemlidir. Sorumlu olduğun insan iyi olursa sorun yok cehennemi cennet eder. Sen verilen emri sorgulama direkt yapmaya çalış yeter, askerlik yaşında gitmişsen herkese bir şeyler katar. Kıbrıs güzeldir 2+1 yılım geçti. Telefon meselesine gelince işin biraz zor. Kıbrıs tümüyle iç güvenlik statüsünde ve İKK tedbirleri gereği cihaz yakalatma boşu boşuna disiplin cezası alırsın. Şanslısın sıcaklar geçti bu mevsimde. Ama gece nöbetlerinde sıkı giyin orası tropikal bir yer değil geceleri soğuk da oluyor. Hava değişimine dikkat et gündüze aldanarak geceye hazırlanma. Umarım bir kaza bela talihsizlik yaşamadan bitirirsin zira 5 ay uzun değil. Katıldığın birlikteki komutanların emrini sorgulamadan ağız burun kıvırmadan mimik oynatmadan hızlıca yapmaya çalış el üstünde tutulursun. Eğitim vs. fasa fiso, askerlik = mutlak itaat. Bahtın şansın açık olsun. Hayırlı teskereler.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
kazma sapı gibi aletli oğlanların arasında 10 ay hayatta kaldık biz
Kanka çekilecek çile değil gerçekçi olmak lazım bize yapamadılar bedelliyiz diye de 6 aylıkları haftada 1 hortumla yıkadılar. Biz sıcak suyla her gün duşumuzu aldık yemeğimizi baklava et yedirdiler yataklarımız 8 kişilikti klimamız sıcak vardı

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
388
63
Beyler geldim kıbrıstayım tank taburu tepebaşındayım yeşilyurt çarşı int kafeden yazıyorum atarsa 131
131 mi bişey değil geçmiş olsun, 450 den gün saymaya başlamıştık 15 ay.bitmez diyoduk kaç yıl geçti

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,916
2,904
113
IMG_20251016_124551.jpg2014 Kıbrıs Türkeli

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,913
4,772
113
Şırnak, Silopi Ökü ne günlerdi be..

Holoskobjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
331
282
63
Askerdeki arkadaşlar hayırlısı ile sağ salim dönersiniz inşallah mağosa ordu evi resepsiyonda yaptım bende