http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıbrıs 39. Mekanize Piyade 14. Alay

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,825
9,581
113
Şöyle bi olayı vardı :) 1.bölük çöpleri topar 3.bölük depoya götürür 2.bölükte çöp kamyonu yanaşıp içine doldurur :) valla sıkıntı yerler oralar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,451
3,540
113
Lefkoşe garajın yanında hitit bet burosu vardı ordada yaptık kuponumuzu

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,470
1,761
113
Teğmen devrem var selamımı söyle birşey olmaz

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,609
1,178
113
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
Kıbrıs iyidir ama telefonu çarşıda bi esnafa teslim et tanıdığın falan varsa oda olur alayı gör çarşı iznine çıkınca sokarsın telefonu Kıbrıs iyidir

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,824
795
113
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
hahahahaha askerliik boktan bir şey 300 kişilik denizde 1 kişi askerliğe kalmadı

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,038
206
63
Kanka ben 39 . Tümen 50. Alayda yaptım . Yaklaşık 1.5 ay önce geldim. Tabur komutanı habercisiydim. Çok gittim 14. Alaya merak ettigin birşey var ise mesaj at yardimci olurum

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
Uçaktan indikten sonra seni KTM'ye götürecekler şanslıysan 2-3 saat beklersin tümene gidersin yoksa sabaha kadar valizin ustunde uyursun tümene girişte açık paket sigaralarınıza 2 nolu nizamiyedekiler çökecek telefon olayı yere göre değişiyor biz de yasaktı komutanlar izin vermiyordu yakalanan 6 gün askerlik uzatıyordu biz terhis olacaklardan alıyorduk telefonu gizli gizli kullanıyorduk kendi telefonunu götürme ortama bak ona göre çarşıdan ya da oradaki askerlerden telefon al zaten telefon fiyatları çok ucuz dönerken geri satarsın çok zarar etmezsin

mehmetguruns

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
66
28
Ben Girne ordu evinde yaptım ilk yerim 28e 28di ktmde isim verdiğim için Girne ordu evine geçmiştim sonra ordu evleri güzel rahat oluyor

Efean06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
21
8
Türkiye'den cihaz goturme oradada kayıt işlemleri var 3 ay sonra kapanıyor yurt disis hattı alacaksin daha iki hafta önce ben aldım 100 GM internet 1500 dk yurt içi yurt Kıbrıs Türkiye dahil dkk var aylık 750 tl

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
394
83
Güzelyalı Bostancı’ya vermişlerdi . Oraya gidince şeninde karakol mu alay mı ne ise belli olur askerlikten soğuturlar adamı ona göre. Kıbrıs diye sevinme pislik biryer

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,276
1,748
113
Şuan Cimer den alayı tırsıyor en ufak hakaret veya şiddet görürsen cimere şikayet et direk soruşturma başlatılıyor. Hakkari de üsteğmen er dövmüştü üs bölgesinden tabura sürdüler binbaşı içinden geçti sorusturma acıldı mahkemeye verdiler adam taburda çiçek gibi oldu. Yani korkma boşuna en dokunulmaz kişiler ER ler suan rütbelilerde o yüzden uzmanlara sarıyor :)

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
407
83
Kardeşim geçmiş olsun bende 3 mekanize tugayı 49 alay 2 tabur 1 bölükte yaptım bazı yerlerde telefona izin vermiyorlar kesinlikle yasak bazı yerlerde yerlerde serbest görmezden geliyorlar ama çoğunlukla izin verilmiyor çok sıkıntılı bi yer Kıbrıs Lefkoşa Girne çıkarsa şansına rahatsın ama

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,414
1,001
113
Kıbrıs denince aklıma güzel bir yer gelmesin çölden beter hayat yok ama kafa dinleme için iyi bir yer