- 6,394
- 3,491
- 113
İç işlerinde calışan cocuk göndermişler kıbrısa🤣🤣 3 günde havale gecirdi cocuk bidaha görmedik ne oldu blmiyom 🤣🤣
🤣🤣 tabi tabi aynen tek kişilik oda veriyolar zaten canı sıkılırsa takılır yemekler dişardan geliyo zatenLaptop'unu da götür canın sıkılırsa oyun falan oynarsın
Komutanın yazı işlerini yapan arkadaş bizim koğuştaydı. Laptopu her akşam yukarı çıkarırdı her akşam film izlerdik🤣🤣 tabi tabi aynen tek kişilik oda veriyolar zaten canı sıkılırsa takılır yemekler dişardan geliyo zaten
Yazıcı komutana yakın adama sıkıntı yok onlar rahattı kalanlar leş 🤣🤣Komutanın yazı işlerini yapan arkadaş bizim koğuştaydı. Laptopu her akşam yukarı çıkarırdı her akşam film izlerdik
Bende yaptım knk orada 39. Topçu alayı türkeliBende kıbrısta türkelinde yaptım 12 ay 2014 te
Aynen ordaydım bende 2014 teBende yaptım knk orada 39. Topçu alayı türkeli
Bende 2019 felan dı Reis alay komutanı haftada 2 kere gelirdiAynen ordaydım bende 2014 te
Bizde ozaman eski bir cumhurbaşkanı yeğeni vardi kısa dönem ne nöbet ne iştima cikiyorduAnkara'da dayısı olan bir lavuk vardı nöbet silah istima hak getire. Herif sadece kantinden avur cubur alıp yemekten 6 ayda toma gibi oldu. Kerkere ailesi ziyarete gelince bölüğü yiktmislardi bize
Sürekli denetleme görürdük habire spor hijyen muhimmat. Sıkıntıydı baya kıbrıs . Türkiye ye göre orda yapmak zorBende 2019 felan dı Reis alay komutanı haftada 2 kere gelirdi
Valla öyle aga bende 1 yıl yaptım ama zor geçti batı nizamiye nöbetçisiydimSürekli denetleme görürdük habire spor hijyen muhimmat. Sıkıntıydı baya kıbrıs . Türkiye ye göre orda yapmak zor
Yaş kaç ben 32 yaşında gittim benimde acemi birliği Kırkağaç tı kabus ötesi bir acemilik yaptımBeyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum