http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıbrıs 39. Mekanize Piyade 14. Alay

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,394
3,491
113
İç işlerinde calışan cocuk göndermişler kıbrısa🤣🤣 3 günde havale gecirdi cocuk bidaha görmedik ne oldu blmiyom 🤣🤣

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,981
2,669
113
Laptop'unu da götür canın sıkılırsa oyun falan oynarsın

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,168
407
83
14 ay yaptim 1 ay izin kullanmadim.
Şap hurafe. Sıhiye olarak yaptim yemek haneyi denetlerdik öyle bişi görmedim. 2 yada 3 tane
Kendi dönem den arkadaş bul daya sırtı birbirinize. Anca öyle gecer. Tek oldunmu ada burnundan getirler. ben rahattim agrı gibi kış sert yazı cok sıcak bir yerde rahattim yemek sorunum yoktu nöbet ilkbaşlarda tutum sonra yoktu. Bu kadar rahat yaptıgım halde icerde kendini kral sayan subay ast subay. Dışarda faregibi. Onu gordum. Askere bukadar eziyet o.p cocuklariii olamaz

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,905
2,895
113
🤣🤣 tabi tabi aynen tek kişilik oda veriyolar zaten canı sıkılırsa takılır yemekler dişardan geliyo zaten
Komutanın yazı işlerini yapan arkadaş bizim koğuştaydı. Laptopu her akşam yukarı çıkarırdı her akşam film izlerdik

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,215
15,845
113
Ankara'da dayısı olan bir lavuk vardı nöbet silah istima hak getire. Herif sadece kantinden avur cubur alıp yemekten 6 ayda toma gibi oldu. Kerkere ailesi ziyarete gelince bölüğü yiktmislardi bize

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
153
43
İzmir de yapan varmı 98/1 98/4 arasi

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,168
407
83
Ankara'da dayısı olan bir lavuk vardı nöbet silah istima hak getire. Herif sadece kantinden avur cubur alıp yemekten 6 ayda toma gibi oldu. Kerkere ailesi ziyarete gelince bölüğü yiktmislardi bize
Bizde ozaman eski bir cumhurbaşkanı yeğeni vardi kısa dönem ne nöbet ne iştima cikiyordu
Pust ne gicik kapmıştım. Revire gelir tek ağrı kesici isterdi yok derdim.

BINGO123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
754
367
63
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
Yaş kaç ben 32 yaşında gittim benimde acemi birliği Kırkağaç tı kabus ötesi bir acemilik yaptım
Ağlayanımı kafayı yiyip delirenimi intihar edenimi tam tımarhane gibiydi
Usta birliği tokat ordada yaştan dolayı silah vermediler
Benim yaşta büyüktü oda biraz koyuyordu
24 sene oldu teskere alalı ama hala gittiğime pişmanım)))))

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,905
2,895
113
Kurtulduk neyseki

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,832
1,204
113
adam iphone götürcem diyor yok leptopda al istersen masa mașı orası😄burda ne işin var son gününü ailenle geçir antalya deniz kum turist masaj işte neyse hayırlısı tezkereler işin zor 5 ay bitmez be 😄

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,979
5,414
113
Ben agrı da surunerek yerdeki buz tabakasını erıtıyoduk sozde usta bırlıgı :D

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,636
9,489
113
En son askı kayışssız nöbet tutuyorlardı Orda aq :)