http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıbrıs 39. Mekanize Piyade 14. Alay

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,451
3,540
113
6 ay dişini falan sıkamaz bu tüm otcu hapcı manyak orda toplamışlar ne kadar arıza adam varsa kıbrısta tuvaleti kullanmayı bilmiyo adamlar ve sen tuvaleti temizleyecen tek kurtuluşun tanıdık falan varsa sınır karakollarından birine kendini atıcan atarsan rahatca biter hiç sıkıntı olmaz bölük taburda kalırsan sana gecmiş olsun

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Ben askerliğimi bedelli yaptım 8 kişilik odalarda klimalı sıcacıktı valla 25 gün sürdü mis gibi aklı olan bedelli yapar

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,917
2,904
113
Değişmediyse habire denetleme görecen . Spormuş şilahmış hijyenmiş malzemeymiş. Bıktıydık biz denetlemeden

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,622
86,589
113
Kıbrıs’ta eğitim ağır olur deliye vurcan kendini biraz askerde çok kafaya takmayacaksın
geçer oda alışırsın

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,621
2,441
113
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
Havalimanına indiğinde ilk işin hat almak olsun ucuz ama Türkiye hattını kullanırsan benim gibi geçirirler TC kimliği ile hat al kendine trafik tersten gider hayat ucuz keyfine bak heryer tarla gelişmemiş ama herkesin altında Mercedes BMW var dolmus zor bulursun gideceğin gezecegin yerler icin taksi tutman gerek 4 kişi olun bir taksi tutun derim daha uygun

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,583
1,000
113
Eğitimler biraz fazla olur ama görevine düştüğün yere göre değişir. eğlenceli hale getirirsen zaman güzel geçer

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,451
3,540
113
Kıbrısa kumar oynamaya gidiyom demedi askerlik diyo adam eglencene bak diyo kesin bakar🤣🤣

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,917
2,904
113
Oradaki genel evler çok iyi. 4 defa gitmiştim kataloktan seçiyon kızları . Yabancıydı hepsi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,451
3,540
113
Bize ne verdi bunlar bizimki dügme oldu yerini unuttuk🤣🤣