http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıbrıs 39. Mekanize Piyade 14. Alay

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
820
93
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,469
3,173
113
Beyler 21 gün ısparta acemi birliği bitti bana 21 yıl gibi geldi aşağılamalar uykusuz kalmalar 80 kişilik koğuşlar geceleri hırsızlık intihar boktan boktan şeyler derken bitirdim antalyadayım otelde ailemle yarın kıbrısa gidiyorum 5 ayda kıbrıs 39. Mekanize piyade 14. Alaya gidiyorum burası sizce nasıl telefonumu götürüyorum iPhone 11 malüm yırt dışı arayamam tuşlu telefonla çok girer wp sesli arama yapıcam komutanlara dçylicem umarım müsade ederler fikirlerinizi bekliyorum
İsparda 40 piyade alayı 95 günüm geçti iç güvenlik timi olarak . İlk 20 günden sonra gündüz yarım gün gece yarım gün Şafak sayiyorduk gece eğitimi de vardı hafta sonu diye birşey yoktu sen yazınca tüylerim ürperdi yine Kıbrıs da çok sicakmis Allah yardımcın olsun

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,118
412
83
Hey gidi günler zamanında 39.mekanize 2.alay 1.tabur 4.mekanize bölüğü, 2.takım 4.manga olarak adana kolordu komutanlığında piyade Er olarak , görev yapmıştım maaşım 19tl 25krş tu
Adana merkezde 12 tl ye 1 karton prestij sigara alıyorduk

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,020
217
63
bende 14. zırhlı Tugay da yapmıştım askerliği tam olarak nere düşeceğine göre değişir

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,362
1,973
113
Asker yat 50 sınav çek. Ben acemi ve usta Konya Meram yaptım. Sadece 1 bina yana kaydım ustada. Koğuş 2 kişiye bakıyorduk 10+10 kişilik falandı 😃

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,000
2,819
113
Orda astsubay kuzen var yazdığını ona attım gülüyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,379
16,077
113
Lefkosaysa güzel ama her yerine bişey diyemem Kıbrıs'ın. Yemek ve su sorunu var. Yemeği asker yapar yiyilecek gibi değil su kantinden alıyorsun paran varsa bunlar sorun değil. Telefon olayına gelince müsade istemekle olacak iş değil. Giderken telefon götürme, 1 hafta sonra üst devrelerden illaki telefon temin edersin fazlası olan terhis olan falan satın alırsın, en kötü ilk çarşı izninde alırsın sokması kolay olur çarşı izni dönüşü. Yinede her yer bu kadar rahat değil telefon konusunda, ben Lefkoşa da yaptım komutana wsp tan eskort kataloğu gönderiyordum öyle düşün

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
198
63
40.piyade alayında mı yaptın ??

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,053
2,269
113
Hey gidi günler zamanında 39.mekanize 2.alay 1.tabur 4.mekanize bölüğü, 2.takım 4.manga olarak adana kolordu komutanlığında piyade Er olarak , görev yapmıştım maaşım 19tl 25krş tu
Adana merkezde 12 tl ye 1 karton prestij sigara alıyorduk
KaC yılında yaptın sen

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
198
63
İsparda 40 piyade alayı 95 günüm geçti iç güvenlik timi olarak . İlk 20 günden sonra gündüz yarım gün gece yarım gün Şafak sayiyorduk gece eğitimi de vardı hafta sonu diye birşey yoktu sen yazınca tüylerim ürperdi yine Kıbrıs da çok sicakmis Allah yardımcın olsun
62 günde ben kaldım bütün acemıler dagıtıma gttı en son biz kalmıstık 1 bölük binasının merdıvenlerını bize komple yıkatmıslrdı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,454
3,541
113
Bölün etrafındaki sokak köpekleri halimize gülüyodu gerisini sen düşün

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,129
6,380
113
Kral dostttt zengin düşmanı dostum hayırlı teskereler

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
280
63
Senin 21 gününü 3 ay yaptım BİMER CİMER hiçbişey yoktu sadece hakaret vardı

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
318
83
İyikı bizim gibi 1 yıl yapmamışsın

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,833
9,605
113
6-7 gün orda kaldım valla Allah yardımcın olsun şimdiden :)

Anilo19

Üye
Yeni Üye
17
15
3
Lefkoşa da 1tanktaydım çöl gibiydi hergün de süründürüyorlardı nöbet kulübe lerini drone la izleyip nizami tutmayanların askerliğini uzatıyorlardı her yeri aynı mı bilmem ama çok zordu bizim tabur geçmiş olsun şimdiden