http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıble Ne Taraftaydı🤦🏻‍♀️

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,691
2,919
113
Gerçekten canım çok ama çok sıkkın. 15. dakikada 1-0 ken evin golüne girdim ev iy 1,5 üst şeklinde. Uygulamanın yorumlar kısmında birileri ilk yarı ev penaltiyi kacirdi dedi eger gercekse bilmiyorum. İyice bir gusül alıp namaza durmam gerekli sanırım yoksa gerçekten akıl alacak gibi değil, o kadar katladım paramı. Emek hırsızlığı bu kadarı da..

2DE89A6C-7CD4-4044-8509-D48AF4A51C22.jpeg

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Gerçekten canım çok ama çok sıkkın. 15. dakikada 1-0 ken evin golüne girdim ev iy 1,5 üst şeklinde. Uygulamanın yorumlar kısmında birileri ilk yarı ev penaltiyi kacirdi dedi eger gercekse bilmiyorum. İyice bir gusül alıp namaza durmam gerekli sanırım yoksa gerçekten akıl alacak gibi değil, o kadar katladım paramı. Emek hırsızlığı bu kadarı da..

Ekli dosyayı görüntüle 271397
Bana aynı yaprağın kalınır girmişti yıllar önce iy 0.5 üst oynadım iy 0 0 ms 9-0 bitmişti

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
İhtimal verilmeyecek seyler nasıl bize denk geliyor ya
Avustralya liginde yıllar önce 2.5 üst verdim bi maça penaltı oldu gol oldu ardından maç hemen başladı Bida gol oldu ne oldu bilmiyorum vardan penaltı iptal edildi 2 gol de iptal edildi maç sonlarına doğru da bi oyununcunun ayağı kırılmıştı maç komple iptal edildi sonra çkk var böyle bende

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113

Ekli dosyayı görüntüle 271397
Herkesi renklemisler sen de renklensene bro

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Avustralya liginde yıllar önce 2.5 üst verdim bi maça penaltı oldu gol oldu ardından maç hemen başladı Bida gol oldu ne oldu bilmiyorum vardan penaltı iptal edildi 2 gol de iptal edildi maç sonlarına doğru da bi oyununcunun ayağı kırılmıştı maç komple iptal edildi sonra çkk var böyle bende
Yillar once var yokdu bro yillar onceden kastin kac yillar 😁 bide avustralya diyorsun oraya var sanmarinodan bile sonra gitmistir 😁

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,691
2,919
113
Bende de geçenlerde canlıda 100 futbol maçı oynanırken arasından bulup oynadığım maçta sahaya yıldırım düşmüştü iptal olmuştu hava düzelince devam etmişti

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
Abartmayım da 20 sene önce olabilir, Reading maçına 1.5 üst oynamıştım. 40. saniyede Reading gol attı ve oyle bitti maç. Her şey olacağına varıyor, ötesi yok

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
660
113

Bazen analiz vs hak getire TOP TUVARLAKTIR :)

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png