Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

( Khabib ⚔️ McGregor)

Tenerifae41

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
21
8
mcgrager kadar dayak yiyip para kazanan yoktur ha herif reklamin iyisi kotusu olmaz kafasinda flodyy gecen sene agzina sicti adamin dunyanin parasini aldi buda aynisi olacak khabib parcalar bunu

gradson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
411
46
28
Yayini yapan site burdan paylasirsa on numara bes yildiz olur dagistanli kazanirmi acaba takip eden arkds varsa ne oyananir bu maca keyf yapalim biraz

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Khabib dinlene dinlene dövdü zevksiz maçtı kazananı da belliydi.

kekom04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
672
26
28
Habibe verdim kazandi kupon sonuclandi para geldi 10 dk sonra sonuclanan kupon sonuclanmamis gibi gozuktu parayi geri aldilar mactan hemen sonra habib seyircilerle kavga etti ortalik karıştı habibin kazandgi aciklandi ama acaba olaydan ötürü hükmen maglup olma gibi birsey soz konusu olablir diyemi oldu oyle anlamdim bakalim nolcak

Tenerifae41

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
21
8
Habibe verdim kazandi kupon sonuclandi para geldi 10 dk sonra sonuclanan kupon sonuclanmamis gibi gozuktu parayi geri aldilar mactan hemen sonra habib seyircilerle kavga etti ortalik karıştı habibin kazandgi aciklandi ama acaba olaydan ötürü hükmen maglup olma gibi birsey soz konusu olablir diyemi oldu oyle anlamdim bakalim nolcak
Seyircilerle kavga etmedi gregorun takımına saldırdı teknik ekibe :D adama kaç haftadır etmedikleri hakaret kalmadıydı alayını sildi süpürdü iyide oldu.