- 868
- 1,773
- 93
Kara ne anlatıyon KaraSon 3 4 gündür takip edenler benden daha iyi bilir son 2 3 dakikada 1,2 sayı kala ne kadar gittiğini 😅😅 kim boğ yedi kim cenabet kimin gözü var dağıtıyoruz da agqss kimsenin dağıtmadığı kadar dağıtıyorum kupon gelmeden para hesaplarda oluyor göz koymayın nolur çalışın sizin de olur nazar boncuğu 🧿 olsun bunlar daha güzel kazançlar sizin olsun maksat eğlenmek oynadığınız para size dokunmasın lütfen bilinçli oynayın
Kesene bereket ustaSon 3 4 gündür takip edenler benden daha iyi bilir son 2 3 dakikada 1,2 sayı kala ne kadar gittiğini 😅😅 kim boğ yedi kim cenabet kimin gözü var dağıtıyoruz da agqss kimsenin dağıtmadığı kadar dağıtıyorum kupon gelmeden para hesaplarda oluyor göz koymayın nolur çalışın sizin de olur nazar boncuğu 🧿 olsun bunlar daha güzel kazançlar sizin olsun maksat eğlenmek oynadığınız para size dokunmasın lütfen bilinçli oynayın
S.et reis boşver anlayan anlarKara ne anlatıyon Kara
Paylaşımcan dayı nazar değiyor diyorsan ya da rakkamları illaki paylaşmana gerek yok yüksek miktar oynuyorsan bol kazançlarSon 3 4 gündür takip edenler benden daha iyi bilir son 2 3 dakikada 1,2 sayı kala ne kadar gittiğini 😅😅 kim boğ yedi kim cenabet kimin gözü var dağıtıyoruz da agqss kimsenin dağıtmadığı kadar dağıtıyorum kupon gelmeden para hesaplarda oluyor göz koymayın nolur çalışın sizin de olur nazar boncuğu 🧿 olsun bunlar daha güzel kazançlar sizin olsun maksat eğlenmek oynadığınız para size dokunmasın lütfen bilinçli oynayın
Son 3 4 gündür takip edenler benden daha iyi bilir son 2 3 dakikada 1,2 sayı kala ne kadar gittiğini 😅😅 kim boğ yedi kim cenabet kimin gözü var dağıtıyoruz da agqss kimsenin dağıtmadığı kadar dağıtıyorum kupon gelmeden para hesaplarda oluyor göz koymayın nolur çalışın sizin de olur nazar boncuğu 🧿 olsun bunlar daha güzel kazançlar sizin olsun maksat eğlenmek oynadığınız para size dokunmasın lütfen bilinçli oynayın
Geçmiş olsun. umarım bir daha ki kupon kazanır. Benim gözüme cenabet @Lazistan08 gibi geldi ama teşhisi sen koyarsın artık.Son 3 4 gündür takip edenler benden daha iyi bilir son 2 3 dakikada 1,2 sayı kala ne kadar gittiğini 😅😅 kim boğ yedi kim cenabet kimin gözü var dağıtıyoruz da agqss kimsenin dağıtmadığı kadar dağıtıyorum kupon gelmeden para hesaplarda oluyor göz koymayın nolur çalışın sizin de olur nazar boncuğu 🧿 olsun bunlar daha güzel kazançlar sizin olsun maksat eğlenmek oynadığınız para size dokunmasın lütfen bilinçli oynayın
Bizde izmarit topladık demin otobüs durağında yerden ah ulan ahhhhhSon 3 4 gündür takip edenler benden daha iyi bilir son 2 3 dakikada 1,2 sayı kala ne kadar gittiğini 😅😅 kim boğ yedi kim cenabet kimin gözü var dağıtıyoruz da agqss kimsenin dağıtmadığı kadar dağıtıyorum kupon gelmeden para hesaplarda oluyor göz koymayın nolur çalışın sizin de olur nazar boncuğu 🧿 olsun bunlar daha güzel kazançlar sizin olsun maksat eğlenmek oynadığınız para size dokunmasın lütfen bilinçli oynayın
metin sen forumda hayır bereket bırakmadın la bana mı diyonGeçmiş olsun. umarım bir daha ki kupon kazanır. Benim gözüme cenabet @Lazistan08 gibi geldi ama teşhisi sen koyarsın artık.