Vbet hesabımı kapattım kral. Attıkları cevap mailide ironik (saygılarımızla Yalan?!)??Şair burda ne demek istemiş acaba 🤔
A sitesinde hesap kapattım artık b sitesine kaybedeceğim diyorŞair burda ne demek istemiş acaba 🤔
Vbet hariç hiç bı site kapatmaz ama vbet zink diye kapatıyor.kafana eserse canlıya yaz geri açıyorlar 😉😁Vbet hesabımı kapattım kral. Attıkları cevap mailide ironik (saygılarımızla Yalan?!)??
Vbet - hepsi kapatır bu şekilde.hangi site bu böyle kapatanlar varsa bizde mail atalım
Onlar hiç kıvırtmaz talep ettin mi anında kapatır hesabıVbet hesabımı kapattım kral. Attıkları cevap mailide ironik (saygılarımızla Yalan?!)??
Kanka diğer sitelere yatırıp kazanamasamda bonusundan promokodundan şuyundan buyundan bir şekil yine kazanıyorum ama vbet hesaba nasıl bir ambargo koyduysa hiç bir bonusundan zerre fayda sağlayamıyorum.A sitesinde hesap kapattım artık b sitesine kaybedeceğim diyor
Kardeş bu siteyi kullananları anlamiyorum zaten ben iyilik akımı yok kayıp bonusu yok hiç bişey yok sitede neden burası? Diğer betcoo siteler %20 kayıp veriyor yatırıma ek fs var çark var neden illa vbet hiç bişey yok sitede.bi bildiğiniz varsa bizede soyleyinKanka diğer sitelere yatırıp kazanamasamda bonusundan promokodundan şuyundan buyundan bir şekil yine kazanıyorum ama vbet hesaba nasıl bir ambargo koyduysa hiç bir bonusundan zerre fayda sağlayamıyorum.
Valla hicbirine kapattiranadim ben ozellikle sponsor var bikactane naptiysam kapatmadilarVbet - hepsi kapatır bu şekilde.
Vbet kapatma diye bonus falan eklemez bırak bonus eklemeyi neden kapatıyorsunuz diye bile sormaz küt diye kapatirSaygı değer kumarbaz arkadaşlarım ağlayınca kaybettiğiniz paralar geri gelmez. Vbetin umrunda mı sanıyorsun kendini veya vbet de oynayan sadece sen misin? Maili attığın hissiyatın şu. Ya ben mail atarım kapatmak isterim bana bonus ekler.. Bırakın bu işleri artık. Bir şeyler düzelene kadar sabah 8 öğlen 12 ye kadar foruma girmemek lazım.
Öyle abi affı yok sitenin 1i gider 1000 tane gelir biliyor çünküVbet kapatma diye bonus falan eklemez bırak bonus eklemeyi neden kapatıyorsunuz diye bile sormaz küt diye kapatir