26 Tem 2025 #41 Athena Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 8,775 3,925 113 Kashima' Alıntı: Kral işine karışmak istemem ama çek dersen yine çekeyim ama diğerini @Athena ya ver derim. Oda konudaydı. (Kendisini tanımam) Genişletmek için tıkla ... Adamsın dost valla ütü yapıyordum yazamadım konuya teşekkür ederim düşüncen için
Kashima' Alıntı: Kral işine karışmak istemem ama çek dersen yine çekeyim ama diğerini @Athena ya ver derim. Oda konudaydı. (Kendisini tanımam) Genişletmek için tıkla ... Adamsın dost valla ütü yapıyordum yazamadım konuya teşekkür ederim düşüncen için
26 Tem 2025 #42 Athena Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 8,775 3,925 113 kerooooo' Alıntı: Bana @Athena @Kashima özelden yazın dostlar Genişletmek için tıkla ... Kesene bereket dost sagolasin
kerooooo' Alıntı: Bana @Athena @Kashima özelden yazın dostlar Genişletmek için tıkla ... Kesene bereket dost sagolasin
26 Tem 2025 #43 K kerooooo Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 943 413 63 @Başkan kazandı