Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kerem Aktürkoğlu

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
3 büyükler bu kadar deli para harcıyorlar ama kendi takım değerlerinin çeyreği kadar bile değerde olmayan takımlar osurtuyor hepsini. Hatta bildiğin sıçırtıyor. Kopenhag, Bodo Glimt gibi takımlar bizim takımlarımızı muhtemelen eler
futbol sadece para demek değil çünkü. sahaya çıktığın an 11 karşılıklı insan kapışıyor o an bonservis değeriymiş takımın değeriymiş bunlar önemsiz. en çok para harcayan en başarılı olsaydı man city şampiyonlar ligi için 10 sene beklemek zorunda kalmazdı. bu takımları küçümsüyorlar sonra top diye bizimkileri oynaynca bizim takımları linç ediyorlar. senin sisteminde sıkıntı var en başta bodo glimt son 6 senedir mis gibi sistem oturttu ligi zaten öttürüyor geçen sezon avrupa liginde neredeyse final oynaaycaktı üstelik 1 tane yabancı oyuncuları vardı kadroda. futbolda bi sürü değişken var bunları bilen zaten fark yaratıyor.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
futbol sadece para demek değil çünkü. sahaya çıktığın an 11 karşılıklı insan kapışıyor o an bonservis değeriymiş takımın değeriymiş bunlar önemsiz. en çok para harcayan en başarılı olsaydı man city şampiyonlar ligi için 10 sene beklemek zorunda kalmazdı. bu takımları küçümsüyorlar sonra top diye bizimkileri oynaynca bizim takımları linç ediyorlar. senin sisteminde sıkıntı var en başta bodo glimt son 6 senedir mis gibi sistem oturttu ligi zaten öttürüyor geçen sezon avrupa liginde neredeyse final oynaaycaktı üstelik 1 tane yabancı oyuncuları vardı kadroda. futbolda bi sürü değişken var bunları bilen zaten fark yaratıyor.
Çok uzun yazmışsın özeti şu. Manajerler Türk kulüplerini kazıklıyorlar desen yeterliydi

Türkiyeye gelen oyuncular çiftliğe geliyorlar. Antrenmanlar çok hafif. Sergen Yalçın bir defasında Lens'i odasına çağırıp sen neden koşmuyorsun, İngilterede top oynadın, orada böyle davranabilir miydin diye sorduğunda adam şu yanıtı veriyor.

- Antremanlarda kimse kendini yormuyor. Ben de bunu gördüm ortama uyum sağladım

Son düzenleme:

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Adam zaten gsden giderken küfür etmiş gsye 😂

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
Fener yıllık 6 teklif ettiyse umarım gider
5 yılda 30 yapar
Sonra gider ABD'de takılır
Bir gsli olarak keremi severim
Onun da para kazanmasını isterim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Fenerli olarak Sabri Sarıoğlunun hayranıyım eskiden beri

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Özel jet geri İstanbul'a çağrılmış 😂Screenshot_2025-08-06-01-43-50-083_com.android.chrome.jpg

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
Benfica 30dan aşağı istemez böyle bir adama
Fener 6,7e kadar çıkar maaş
Ben, fenerin almasını isterim

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
10
8
Yarın nice maçı var
Eğer bice 2 yada 3 farklı yener Kerem cumaya kadar imza atar
Eğer benfica 2 yada 3 fark atar yine Kerem imza atar
ikiside olmaz Fener Feyeborda yenilir 2 yada 3 fark yer benfica karşısına çıkma şansını zora sokar play off da yine Kerem gelir 😀
Yani her halükarda Keremi 25 e çakarlar 13 e alıp 25 1 senede 13 milyon kar
Kerem de 1.8 alırken 4.5 5 alacakmış
Rui Costaya sakso ceket yine ikna eder fenere gitmek için
Yani Kerem Fenerbahçe de
Onun yerine akacağı adam bile hazırdır

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
Yarın nice maçı var
Eğer bice 2 yada 3 farklı yener Kerem cumaya kadar imza atar
Eğer benfica 2 yada 3 fark atar yine Kerem imza atar
ikiside olmaz Fener Feyeborda yenilir 2 yada 3 fark yer benfica karşısına çıkma şansını zora sokar play off da yine Kerem gelir 😀
Yani her halükarda Keremi 25 e çakarlar 13 e alıp 25 1 senede 13 milyon kar
Kerem de 1.8 alırken 4.5 5 alacakmış
Rui Costaya sakso ceket yine ikna eder fenere gitmek için
Yani Kerem Fenerbahçe de
Onun yerine akacağı adam bile hazırdır
Kerem hiçbir zaman Türkiye" de sevilmeyecek
Yani bu ülkede ciddi bir islamafobi var inanılmaz boyutlara ulaştı.
Bu adam fenere gelirse üzerine nefret edilecek artık.
Ama ben keremin 5-6 milyon bandına tav olacağını
Bu enayi ülkenin parasını 30a kadar alıp oradan abd' ye gideceğini ve hayatının geri kalanını da orada yaşayacağını düşünüyorum
Yani Kerem para istiyor artık Arabistan verse oraya da gidecek.
Turkiye' de sevilmeyecegini bildiği için hayatın sonuna kadar lazım olan parayı kazanma derdinde olabilir

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
5-6 M € öylemi Benfika 1.8 Fener 5-6 yuh artıl bu nasıl bir iş arkadaş

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
10
8
Bu enayi ülkenin parasını 30a kadar alıp oradan abd' ye gideceğini ve hayatının geri kalanını da orada yaşayacağını düşünüyorum
Turkiye' de sevilmeyecegini bildiği için hayatın sonuna kadar lazım olan parayı kazanma derdinde olabilir
islamofobi değil o akfobi yanlış degerlendirmissin
islamafobi derken anlamadım orayı da
Topçuların çoğu bu model milli futbolcular özellikle
Ayrıca futbola çok mantıklı bakma
Şimdi sevilmez diyorsun ya fenerliler tarafından
Galatasaraya atacağı 1 gole bakar tavrın değişmesi
Bu kadar
Çok fazla anlam yüklemeye gerek yok bu işlere
Para da ister adam verene sormak lazım onu
Adam gibi yönetip 8 sene de 2 şampiyonluk alsaydı en azından şimdi böyle saçma hamlelere gerek yoktu
Bırak versinler ceplerinden çocuk alsın parayı

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Sevilip sevilmeyecegini sen mi karar veriyorsun bak 3 5 maç harika maçlar çıkarırsa ki o potansiyel de var bak şemsiye nasıl ters dönüyor hele hele Türkiye de yaşıyorsan bırak aylar öncesini dünü hatırlamazlar ve sana da tavsiyem boşver geçmişi geçmişe takılıp kalma önüne bak mutlu olabilmek için daha da önemli yapacak işlerin olmalı diye düşünüyorum bilmem yanılıyor muyum?????

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
74
28
kerem çok şişirilmiş bir futbolcu asla bir barış alper yunus etmez gsde kaçırdıklarının haddi hesabı yok fener alırsa bunu şampiyonluktan olur net diyim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
2,303
113
kerem çok şişirilmiş bir futbolcu asla bir barış alper yunus etmez gsde kaçırdıklarının haddi hesabı yok fener alırsa bunu şampiyonluktan olur net diyim
Gsliyim barış da çok kötü topa vuramıyor sadece hırsı ve gücü var

Gigaz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
116
43
Gsliyim barış da çok kötü topa vuramıyor sadece hırsı ve gücü var
futbolu nerenizle izlediğinize bağlı. Kerem de bence gayet iyi Barış da ama tamamen farklı 2 profil. Oyuna etkisi barış kadar yüksek tek bir kanat yok Türkiye’de. Press gücü, çok yönlülüğü, dribbling, hız, atletizmi neredeyse elit seviyede son vuruş da üst düzey olsa zaten inanılmaz bir topçu olur. Ha keza Kerem şutları, hızı, pozisyon koklaması üst düzey ama oyuna katkısı düşük, top kaybı yüksek. İkisi de bu eksikleriyle çok iyi topçu giderirse elit olurlat zaten.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,119
2,303
113
futbolu nerenizle izlediğinize bağlı. Kerem de bence gayet iyi Barış da ama tamamen farklı 2 profil. Oyuna etkisi barış kadar yüksek tek bir kanat yok Türkiye’de. Press gücü, çok yönlülüğü, dribbling, hız, atletizmi neredeyse elit seviyede son vuruş da üst düzey olsa zaten inanılmaz bir topçu olur. Ha keza Kerem şutları, hızı, pozisyon koklaması üst düzey ama oyuna katkısı düşük, top kaybı yüksek. İkisi de bu eksikleriyle çok iyi topçu giderirse elit olurlat zaten.
Futbol izleme