Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kerem Aktürkoğlu

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Gsden gittiği gün sevinmiştim. Hâlâ da sevinçliyim. Gerçek futbol gurmeleri bilir ki kerem fenerde önemli maçlarda saç baş yolduracak. Açın izleyin en basitinden Kopenhag maçlarını. 2 maç iyi olup 5-6 maç dünyaları kaçıracak adam zaten gelmesin gsye geri. Fenere fayda katabilecegine pek inancım yok. Maximen daha iyiydi en azından adam geciodu falan bu sığır topu alıp 3 kişi arasına girip habire kaybeder

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,480
2,638
113
Bu iş profesyonel bir meslek. Ben de olsam kim daha fazla veriyorsa orayı tercih ederim. Bu insanların mesleği bu arkadaşlar.

Siz bir yerde 30 k maaş alıyorken başka yerden 50 k maaş teklifi gelse ben arkadaşlarımı dostluklarımı bırakmam mı diyeceksiniz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Gsden gittiği gün sevinmiştim. Hâlâ da sevinçliyim. Gerçek futbol gurmeleri bilir ki kerem fenerde önemli maçlarda saç baş yolduracak. Açın izleyin en basitinden Kopenhag maçlarını. 2 maç iyi olup 5-6 maç dünyaları kaçıracak adam zaten gelmesin gsye geri. Fenere fayda katabilecegine pek inancım yok. Maximen daha iyiydi en azından adam geciodu falan bu sığır topu alıp 3 kişi arasına girip habire kaybeder
Galatasaray a gelse Yıldız topçu derdiniz geçin bu işleri
Keremin vasat hali bu lige yeter
Galatasaray da iken bile çok beğeniyordum bitirici vuruşları ara pasları topla hızlı koşusu tam superlig için aranan kan Fener için
Buraya yazıyorum eğer son dakika sürpriz çıkmaz gelir ise
Ligde en az 13-14 gol atar 6-7 asist yapar

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Galatasaray a gelse Yıldız topçu derdiniz geçin bu işleri
Keremin vasat hali bu lige yeter
Galatasaray da iken bile çok beğeniyorum bitirici vuruşları ara pasları topla hızlı koşusu tam superlig için aranan kan Fener için
Buraya yazıyorum eğer son dakika sürpriz çıkmaz gelir ise
Ligde en az 13-14 gol atar 6-7 asist yapar
Yok dost sırf Fener'e gittiği için kötü demiyorum ki kerem hep gözümde kötüydü. İnanmayan eski mesajlarıma bakabilir. Benfikada da bi o kadar gol atmıştır ama adamda teknik bitik, adam geçme yok, kafasını zar zor kaldırıyor pas için. Ligde 15 golden fazla da atar ama alanyaya, Kasımpaşaua vs gol atmak çok bir işe yaramıyor bu ligde. Şampiyonluk isteyen derbileri kazanacak başka yolu yok. Bir yanda gsye bak Sane aldı ki bu kesin iyi olacak anlamına gelmiyor. Fener de keremi almaya çalışıyor. İkisini kıyasladığımızda eminim çoğu insan kurtarıcı olarak saneyi seçer

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
Yok dost sırf Fener'e gittiği için kötü demiyorum ki kerem hep gözümde kötüydü. İnanmayan eski mesajlarıma bakabilir. Benfikada da bi o kadar gol atmıştır ama adamda teknik bitik, adam geçme yok, kafasını zar zor kaldırıyor pas için. Ligde 15 golden fazla da atar ama alanyaya, Kasımpaşaua vs gol atmak çok bir işe yaramıyor bu ligde. Şampiyonluk isteyen derbileri kazanacak başka yolu yok. Bir yanda gsye bak Sane aldı ki bu kesin iyi olacak anlamına gelmiyor. Fener de keremi almaya çalışıyor. İkisini kıyasladığımızda eminim çoğu insan kurtarıcı olarak saneyi seçer
Adam Türk. Hakan da aynı muhabbet. Keremin de Hakan'ın da bağzı mal gsliler tarafından elestirilme sebebi siyasi ve dini futbolla hiçbir alakası yok. İşte çalımı zayifmis da bilmem neymiş Faso fiso. Beyni olan kimse 15 gol garantili bir Türk oyuncuya hayır demez. Heee benim siyasi ve dini kaygım yok bu adam topçu isterse Zerdüşt olsun ama Kerem yedek oturacak adam değil bizde mesela net 11 olamaz. O yüzden huzursuzluk yaratma potansiyeli yüksek diye istemem. Ama çoğu gsliler siyasi ve dini sebepten keremin üzerine oynadilar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Kerem sayesinde en az bir şampiyonluğu var Galatasaray in
Ve en son sene Okan Buruk harcadı Keremi Zaha için
Şampiyon yapan oyuncuyu çöp oyuncuya değişti

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
He bu arada fener asıl edersona teklif yaptı yıllık 10 milyon maaş Citynin istediği 20 milyon para hepsini kabul etti.Fenerimin sonsuz parası var istediğini alır

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,089
13,763
113
Bjk a yakışırdı bence

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,480
2,638
113
Fenerbahçe hiç iyi yönetilmiyor. İnsan psikolojisinden zerre anladıkları yok. Örneğin Maximin'in babası öldüğünde, babanın ölümü bizim için önemli değil, şampiyonluk maçına çıkıyoruz bu maçı kazanmalıyız demişler adama

Artık buradan anlayın kulübün ne kadar felaket yönetildiğini

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
259
63
Fener taraftarı nasi karsilicak bakalım keremi gorucez

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
883
113
Katılıyorum biri alsında bizim başımıza kalmasın gelmesin gs ya geçen yok takas VS muhabbeti geçiyordu gs için inşallah öyle bise olmaz dedim çünkü hiç bir işe yaramaz kerem.topcu değil fenerbahce hayrını görsün 😁

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Konudan bağımsız bu Maçkolik forumunda benim yazdığım mesajlar niye yayinlanmiyor 3 günde belkide 150 tane mesaj attım hiçbiri yayinlanmiyor ama bakın 1 tanesi bile yani

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,358
930
113
aslan değil bu çakal bu çakal esatttt
Analar senin gibisini çaputa sarmadı
Doğu Eşrefoğlu (kerem aktürkogluna söylemiş zamanında demekki )

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,929
37,099
113
Fenerbahçe hiç iyi yönetilmiyor. İnsan psikolojisinden zerre anladıkları yok. Örneğin Maximin'in babası öldüğünde, babanın ölümü bizim için önemli değil, şampiyonluk maçına çıkıyoruz bu maçı kazanmalıyız demişler adama

Artık buradan anlayın kulübün ne kadar felaket yönetildiğini
@AllanSaintMaximin kardeşim başın sağolsun

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Ülkemiz üzerinde oynanmakta olan alçak rejim değişikliği planında Fb normalleştirme piyonu olarak kullanılıyor.
İngiltere'nin ülkedeki gölgesi Koç, rejim karşıtı Ülker, Kürt ırkçısı Chobani ve şimdi siyasal islamcı bir futbolcu figürü.
Fb taraftarının beyni geçtiğimiz birkaç yılda yapı masallarıyla öyle bir uyuşturuldu ki, bir ihtimal şampiyon oluruz diye yöneticilerinin yaptığı hiçbir şarlatanlığa ses çıkarmıyorlar.
Yazık çok yazık.

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
693
113
Fener şampiyonluğu gs ye hediye etti bu sene yine😂😂😂

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,480
2,638
113
3 büyükler bu kadar deli para harcıyorlar ama kendi takım değerlerinin çeyreği kadar bile değerde olmayan takımlar osurtuyor hepsini. Hatta bildiğin sıçırtıyor. Kopenhag, Bodo Glimt gibi takımlar bizim takımlarımızı muhtemelen eler

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Galatasaray taraftarı ne olursaolsun Kerem sizin kölenizmi annesine küfür etmişlerScreenshot_2025-08-05-15-29-23-179_com.android.chrome.jpg