Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kerem Aktürkoğlu

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Düşününki bir oyuncu var alsan hem ligin en iyi orta sahası olacaksın hem ligi hemde şampiyonlar ligi gruplara seni taşıyacak bir oyuncu yves bissouma appiah etkisi yapacak bu adamı almıyor hain köpek hala boş faydasız 2.cengiz olacak isimlerle uğraşıyor al bissouma jayden sanncho kapa transferi

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Bissoumayi alalım osimhen filan hikaye şampiyonlukta favori oluruz ha çağlar amrabat Mert Hakan gibi beş para etmez haysiyetsizleri de yollamak kaydıyla

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
832
113
Gelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor :)
Yemin ederim GS bin sorunlu çöplerini bize aldırıyorlar.bu senede bizden bir şey çıkmaz bu senede şampiyon olmayız.adamlar Sane -Osimheni alıyor biz kimi alıyoruz.bu senede bizden bir şey çıkmaz.

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,618
1,639
113
Yemin ederim GS bin sorunlu çöplerini bize aldırıyorlar.bu senede bizden bir şey çıkmaz bu senede şampiyon olmayız.adamlar Sane -Osimheni alıyor biz kimi alıyoruz.bu senede bizden bir şey çıkmaz.
Dostum fenere messiyle ronaldoyu koy yine şampiyon olamaz zaten o şeyi unutmak lazım

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,269
2,050
113
Karaktersiz, omurgasız...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,767
113
Adam profosyonel degiştirin şu zihniyeti artık 1.8m alıyor orda fener veriyor 4.5m
Valla kusura bakma o parayı verseler sende olursun o söylediklerini 😂
Haksızmıyım @clovers1995
Sonuçta futbol bro adam istediği takımda oynar bunda ayıp bişey yok eleştirecek bir durumda yok Sergen Yalçın mesela fenerde oynamadimi oynadı bunda ayıp bişey yok sonuçta ortada para dönüyo Kerem Galatasarayın tapulu malı değil ya

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Sonuçta futbol bro adam istediği takımda oynar bunda ayıp bişey yok eleştirecek bir durumda yok Sergen Yalçın mesela fenerde oynamadimi oynadı bunda ayıp bişey yok sonuçta ortada para dönüyo Kerem Galatasarayın tapulu malı değil ya
Abi bu adamların ekmek kapısı bu profosyonel ortam nerde ekmek var gider oraya işi bu ama mallesef ülkemiz de cahiliyet bitmek bilmiyor çok üzücü

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,767
113
Ben şunu merak ediyorum zamanında keremle Mert Hakan kavga etmişlerdi bakalım nolacak 😂

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Karaktersiz, omurgasız...
Ne alaka karaktersizlikle zamanında GS hicmi oyuncu almadı Fenerden birçok oyuncuyu aldı profesyonel futbol hayatında parayı kim verirse alır
Adamı tribünlerde islikliya isliklaya gönderen Galatasaray şimdi niye zoruna gidiyor
Kaldı ki Kerem Babası dahil Fenerli biri ligde çok gol atar Fener akıllı bir hamle yaptı