- 1,801
- 786
- 113
Bence en büyük sorun ortasahaFenerbahçe yıllardır 2 tane hızlı kanat bir tane araya atacak adam alamadı
Bence en büyük sorun ortasahaFenerbahçe yıllardır 2 tane hızlı kanat bir tane araya atacak adam alamadı
Fener saha dışında iyi bakma sen, saha içi de iyi de okan hocaya denk geldi herifler 100 puanla 2.oldu.Fener yillardir cok guzel taktik uyguluyor bu sekil devam![]()
Fatih terim efsanedir, kendine gsli diyen yeni yetme ne idüğü belirsiz tipler peyda oldu. Fatih terim dediğin adam, Selim soydanin kendi tabiriyle önüne 10larca milyon dolar serildi de fenere gitmedi zamanında. Siz kimsiniz de böyle adamlara hakaret ediyorsunuz.Fenerbahçe'yi Fatih Terim'den başka kimse toparlayamaz , Bide onu getirin biz 10 sezon garantileyelim 😆😆
Harbiden bunu mu anladın ya fazla içme.Fatih terim efsanedir, kendine gsli diyen yeni yetme ne idüğü belirsiz tipler peyda oldu. Fatih terim dediğin adam, Selim soydanin kendi tabiriyle önüne 10larca milyon dolar serildi de fenere gitmedi zamanında. Siz kimsiniz de böyle adamlara hakaret ediyorsunuz.
Adam nasıl fenerli olmasın kardeşim,,Başkanım anlaşıldı siz fenerli değilsiniz 😂
@Fterim1905 sana diyor dostFatih terim efsanedir, kendine gsli diyen yeni yetme ne idüğü belirsiz tipler peyda oldu. Fatih terim dediğin adam, Selim soydanin kendi tabiriyle önüne 10larca milyon dolar serildi de fenere gitmedi zamanında. Siz kimsiniz de böyle adamlara hakaret ediyorsunuz.
Bunu bana yazan çocukta 25 yaşından büyükse bende hiç birşey bilmiyorum@Fterim1905 sana diyor dost
Ulan o değilde dua et sakatlanma tüm bütün duaları oku sezon boyunca kulübün yarı hissesini verdiniz adama nerdeyseSampiyon cimbom haberiniz olsun 🤗🤗
Ayni fikirdeyiz bende istemiyorum hic bi ozelligi yok bu kadar golu nasil atiyor hayret ediyorum adam gecemiyor bisey yapamiyor forvet boyle olmaz.dunyada kimse kalmadida keremi buldular 😁Gelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
Benim anlamadiğim bi nokta daha varAyni fikirdeyiz bende istemiyorum hic bi ozelligi yok bu kadar golu nasil atiyor hayret ediyorum adam gecemiyor bisey yapamiyor forvet boyle olmaz.dunyada kimse kalmadida keremi buldular 😁
Fener'e gelicek olmasa mesela TS gitse kimse iplemezdi bize gelme durumu olduğu için ağıtlar 😁Benim anlamadiğim bi nokta daha var
Fanatik olmasakta galatasaraylıyız
Biz bu keremi benficaya güle oynaya göndermedik mi abi istenmeyen adam olmuştu.
Şimdi fenere gitme diye ağıt yakıyor insanlar bırakın gitsin kardeşim profesyonel adam
Resmi dilden açıklama geldi benfica keremi satmicak dostBenim anlamadiğim bi nokta daha var
Fanatik olmasakta galatasaraylıyız
Biz bu keremi benficaya güle oynaya göndermedik mi abi istenmeyen adam olmuştu.
Şimdi fenere gitme diye ağıt yakıyor insanlar bırakın gitsin kardeşim profesyonel adam
Orkunu satan benficaya güvenmem dost keremi hayli hayli satarResmi dilden açıklama geldi benfica keremi satmicak dost
Benim anlamadığım olay kerem gecen sene gitti benficaya neden 1 sene sonra dönmek istesin kiOrkunu satan benficaya güvenmem dost keremi hayli hayli satar
Türk yemeklerini özlemiş olabilir dostBenim anlamadığım olay kerem gecen sene gitti benficaya neden 1 sene sonra dönmek istesin ki