Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kerem Aktürkoğlu

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,597
113
Fenerbahçe'yi Fatih Terim'den başka kimse toparlayamaz , Bide onu getirin biz 10 sezon garantileyelim 😆😆

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,662
1,911
113
Fenerbahçe'yi Fatih Terim'den başka kimse toparlayamaz , Bide onu getirin biz 10 sezon garantileyelim 😆😆
Fatih terim efsanedir, kendine gsli diyen yeni yetme ne idüğü belirsiz tipler peyda oldu. Fatih terim dediğin adam, Selim soydanin kendi tabiriyle önüne 10larca milyon dolar serildi de fenere gitmedi zamanında. Siz kimsiniz de böyle adamlara hakaret ediyorsunuz.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,597
113
Fatih terim efsanedir, kendine gsli diyen yeni yetme ne idüğü belirsiz tipler peyda oldu. Fatih terim dediğin adam, Selim soydanin kendi tabiriyle önüne 10larca milyon dolar serildi de fenere gitmedi zamanında. Siz kimsiniz de böyle adamlara hakaret ediyorsunuz.
Harbiden bunu mu anladın ya fazla içme.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,929
37,099
113
Başkanım anlaşıldı siz fenerli değilsiniz 😂
Adam nasıl fenerli olmasın kardeşim,,
On senedir başarı yok. Dertten kederden kendini kumara vurmuş oda yetmemiş forum kurup bizleri bi araya toplamış
8 sene önceden 10 sene sonrasını görmüş helal başkanım

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,929
37,099
113
@Fterim1905 sana diyor dost

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Gelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor :)
Ayni fikirdeyiz bende istemiyorum hic bi ozelligi yok bu kadar golu nasil atiyor hayret ediyorum adam gecemiyor bisey yapamiyor forvet boyle olmaz.dunyada kimse kalmadida keremi buldular 😁

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
28 yaşındayım sarı lacivert sevdamız var ne olursa olsun daima Fenerbahçe tmm çok sinirleniyoruz çok üzülüyoruz ama yinede Fenerbahçe

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,929
37,099
113
Ayni fikirdeyiz bende istemiyorum hic bi ozelligi yok bu kadar golu nasil atiyor hayret ediyorum adam gecemiyor bisey yapamiyor forvet boyle olmaz.dunyada kimse kalmadida keremi buldular 😁
Benim anlamadiğim bi nokta daha var
Fanatik olmasakta galatasaraylıyız
Biz bu keremi benficaya güle oynaya göndermedik mi abi istenmeyen adam olmuştu.
Şimdi fenere gitme diye ağıt yakıyor insanlar bırakın gitsin kardeşim profesyonel adam

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Şimdi fenere gitme diye ağıt yakıyor insanlar bırakın gitsin kardeşim profesyonel adam
Fener'e gelicek olmasa mesela TS gitse kimse iplemezdi bize gelme durumu olduğu için ağıtlar 😁

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,136
21,571
113
Resmi dilden açıklama geldi benfica keremi satmicak dost

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Eğer bittiyse hayırlı uğurlu olsun. Artık bu gibi transferlere alismamiz lazım. Düşmanlıkların bitmesi lazım. Eski futbolcu romantizminin de bitmesi lazım. Futbolcu neticede para karşılığı oynuyor bu oyunu. Kim fazla verirse oraya gidebilir ben bir Galatasarayli olarak Kerem'e yaptiklari kazandırdıkları için tesekkkur ederim inşallah Fenerbahce'de de başarılı bir dönem geçirir çünkü Kerem'i Yunus'un Yusuf'un Barış'ın İsmail Yuksek'in Semih'in başarılı olması demek Milli takimin başarılı olması demek.. Yurt içinde didisebiliriz cekisebiliriz ama Avrupa mecrasında hangi maç olursa olsun renkleri bir kenara bırakmak gerek. Holiganizme ve fanatizme gerek yok