- 5,960
- 2,076
- 113
GS bundan para kazancak gelsin nasıl olsa zaten fener taraftarı 5 hafta sonra başlar bunu isliklamaya
Kereme 20 25 verecegine ver 30 al bisumayı orta sahaya fred in yanına net şampiyonuzFenerbahçe beni alsa daha kârlı olurdu sanki![]()
Senin ismini okuyunca şu şabanı ayakkabı boyasıyla zenci yapıp futbolcu diye satıyorlarya o aklıma geliyo la nedense 🤣🤣Fenerbahçe beni alsa daha kârlı olurdu sanki![]()
Kardan alacak kankam oda biişi etmiyor zatten d..d.d.d.d.GS bundan para kazancak gelsin nasıl olsa zaten fener taraftarı 5 hafta sonra başlar bunu isliklamaya
Benimde aklıma cennet mahallesinde Ferhati albertino diye fenere transfer ediyorlar 😂Senin ismini okuyunca şu şabanı ayakkabı boyasıyla zenci yapıp futbolcu diye satıyorlarya o aklıma geliyo la nedense 🤣🤣
Yanlış anlamada f.bahcede onun gibi futbolcu yok şuan gol asist yaocakGelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
Fenerbahçe yıllardır 2 tane hızlı kanat bir tane araya atacak adam alamadıYanlış anlamada f.bahcede onun gibi futbolcu yok şuan gol asist yaocak
Başkanım anlaşıldı siz fenerli değilsiniz 😂Fenerbahçe yıllardır 2 tane hızlı kanat bir tane araya atacak adam alamadı
Aynen başkanım bunu alacağımıza Ferdimizi satmayıp tutsaydık keşkeGelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
Fenerliyim dostumBaşkanım anlaşıldı siz fenerli değilsiniz 😂
Öteki adminler fanatik Gsli GS hakkında bişey yazmamızla banlanmamız bir oluyorFenerliyim dostum
Sevindim başkanım 😍Fenerliyim dostum
Başarı var gs de laf etirmezler tabi başarısız olsun takım bak ne oluyoÖteki adminler fanatik Gsli GS hakkında bişey yazmamızla banlanmamız bir oluyor
Fener yillardir cok guzel taktik uyguluyor bu sekil devamFenerin bu seneki taktiği
GS ile özdeşleşmiş oyuncuları daha almadan, almış gibi algı yaratıyor
Sonra da çoğunluğu aptal olan GS taraftarları da bu oyunculara hakaret ederek hem ilerisi için bu oyuncuların transferi noktasında kendi takimlarini kilitliyor hem de takımdaki pozitif havayı dağıtıyor.
Koç saha içinde koyun ama daha dışında Koç
İyi koyun güdüyor