- 4,024
- 1,762
- 113
Mourinho yüzünden geliyor başkanım şampiyonluk gitti valla yine kanser olacazGelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
Gelsin gelsin başkanım 🤗🤗🤗😂😂🤣🤣Gelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
oo başkan, renkdaş mıyızGelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
Başkanım ama yinede iyi oyuncu fenere nasıl caktı gecen 😂Gelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
o nasıl laf dostum , taraftar kavgasımı yapıcaz ilkokul öğrencileri gibiBaşkanım ama yinede iyi oyuncu fenere nasıl caktı gecen 😂
Başkanım keremi beğeniyorum ben çok hızlı bitiriciliğide Süper ama top kaybediyo orası ayrio nasıl laf dostum , taraftar kavgasımı yapıcaz ilkokul öğrencileri gibi![]()
Güzel topçu olsaydı geri Türkiye'ye saplamazlardı kusura bakma 🤣🤣🤣Başkanım keremi beğeniyorum ben çok hızlı bitiriciliğide Süper ama top kaybediyo orası ayri
Fenerbahçe beni alsa daha kârlı olurdu sankiGelmese daha iyi sanki , hiç beğenmiyorum bunu çok top kaybediyor![]()
Karı yüzünden hocam 😂Güzel topçu olsaydı geri Türkiye'ye saplamazlardı kusura bakma 🤣🤣🤣