Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe de 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,085
113
Bir Fenerbahçeli olarak bu transferi yanlis buluyorum bu adam fenere ana avrat kufur edip yuvam ailem Galatasaray demiştir ha iyimi iyi topcu ama yanlis politika bir insanda omurga çok önemli ha profesyonel oyuncusun tamam ama fenere küfür et ana avrat sonra gel burda transfer ol buda capsiz bizim yönetimde

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,023
1,762
113
Bir Fenerbahçeli olarak bu transferi yanlis buluyorum bu adam fenere ana avrat kufur edip yuvam ailem Galatasaray demiştir ha iyimi iyi topcu ama yanlis politika bir insanda omurga çok önemli ha profesyonel oyuncusun tamam ama fenere küfür et ana avrat sonra gel burda transfer ol buda capsiz bizim yönetimde
Paranin gücü bro

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
923
274
63
Bunun artık Avrupa'ya gitme ihtimali kalmadı fenerde başarılı olamaz BJK alır bunu 2-3 sene sonra

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
327
63
Benfica da bedavami oynuyordu bu topculari anlamıyorum ben topcu olsam maksimum 6 7 sene oynarim o para torunumum torununa yeter tamamen hirs bence bu isler hirs insanin kişiliğini bozar
Benfica da Türkiye deki maaşlar yok onlar yıllardır parlatıp satarlar Portekiz'de ki maaşlar düşüktür İngiltere gibi değil

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,023
1,762
113
Şimdi brolar parayı veren düdüğü çalar misali zamanında Sergen Yalçında fenerde oynadı mesela siyasette de aynıdır birbirlerine küfür edeler ertesi gün kardeş olurlar misali

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,085
113
Saygı çercevesinde yorumlar yapılır ise sevinirim Beyler.
Reis bak bu eleman kac oldu anliyorum zende Galatasaraylisin ama kimse fenerbahcenin şerefine laf edemez neden banlamiyorsunuz bu elemani surekli tartisma zemini yaratiyor surekli asagilama adam akilli konuşuyorduk surda kalkip serefi varmiki falan diyor ben Galatasaray icin ayni seyi söylesem emin ol banlanirim kusura bakmayin

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
327
63
Şimdi brolar parayı veren düdüğü çalar misali zamanında Sergen Yalçında fenerde oynadı mesela siyasette de aynıdır birbirlerine küfür edeler ertesi gün kardeş olurlar misali
En büyük fenerli GS li en büyük gs li fenerli olur para için adamlar prosfesyonel yani para herşeyi değiştirir..bir kaç tane çıkıyor öyle para için takım değiştirmeyen onların yüzde 90 i emekli olduğu zaman pişman oluyor zaten

Son düzenleme:

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,197
17,036
113
Reis bak bu eleman kac oldu anliyorum zende Galatasaraylisin ama kimse fenerbahcenin şerefine laf edemez neden banlamiyorsunuz bu elemani surekli tartisma zemini yaratiyor surekli asagilama adam akilli konuşuyorduk surda kalkip serefi varmiki falan diyor ben Galatasaray icin ayni seyi söylesem emin ol banlanirim kusura bakmayin
Yuzdeyuz haklısın imza atarım

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,085
113
En büyük ve fenerli GS li en büyük gs li fenerli olur para için adamlar prosfesyonel yani para herşeyi değiştirir..bir kaç tane çıkıyor öyle para için takım değiştirmeyen onların yüzde 90 i emekli olduğu zaman pişman oluyor zaten
Ya orasi öğle bak burak yilmaza sergene vs bu olay baska bu adam fenere ana avrat sovuyordu yok Galatasaray beni ailem fener soyle boyle diyordu bunu parayla alakasi yok sergen bunu yapmadi burak bunu yapmadi karakter meselesi bu isler ya topunu oynucan gecicen yada dedigini unutmucan

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,023
1,762
113
Reis konuyu açan benim bende fenerliyim zaten ben kimsenin şerefine bişey demedimki 😂

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
327
63
Ya orasi öğle bak burak yilmaza sergene vs bu olay baska bu adam fenere ana avrat sovuyordu yok Galatasaray beni ailem fener soyle boyle diyordu bunu parayla alakasi yok sergen bunu yapmadi burak bunu yapmadi karakter meselesi bu isler ya topunu oynucan gecicen yada dedigini unutmucan
Onlar taraftara oynamak için cahilce yapılmış şeyler emin ol hisleri öyle değildir o zaman yanlış mı tabi ki yanlış ama insan onlarda işte yarını düşünmeden hareket edip sonra pişman oluyorlar bununla altyapıda oynayan bir kaç genç tanıyorum kimisi amatörde kimisi profesyonel olamadı ama hepsinin dediği küçükken fenerli olduğu olmasa da fark etmez bana hepsine profesyone gözüyle bakıyorum topunu oynasınlar bana yeterli dostum

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Burakla kimse yarışamaz Gökhan'ım ama kimse nefret etmez bu bebe hem fenerli nefreti hem gsli nefreti türetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...