- 1,969
- 958
- 113
Valla oyuncu değiştirirken valverde modric'e kaptanlık pazubandı takıyordu oyundan çıkartıyor diye sövmeye başlıyodum Allah'tan çıkartmadı 😀😀Sans 3 gol oldu bunlar attı zor ama Tebrikler
Valla oyuncu değiştirirken valverde modric'e kaptanlık pazubandı takıyordu oyundan çıkartıyor diye sövmeye başlıyodum Allah'tan çıkartmadı 😀😀Sans 3 gol oldu bunlar attı zor ama Tebrikler
Eyvllah broGeb
Tebrikler reis
Dm atayım mıEyvllah bro
YooDm atayım mı
Yok artık vahiy mi indi kardo bu nasıl kupon tebriklerKeşke bende buna 1k atsaydım hay arkadaş yaEkli dosyayı görüntüle 802709
Kanka sabah parçalandım son 1 k vardı madrid maçında gezinirken bu oran gözüme çarptı bi 200 kurban edeyim dedim keşke 1 k hepsini vursaydım tamamen hissiyatYok artık vahiy mi indi kardo bu nasıl kupon tebrikler
Tebrikler dostum umarım bu kasadan yürür gidersin şansın açık olsunKanka sabah parçalandım son 1 k vardı madrid maçında gezinirken bu oran gözüme çarptı bi 200 kurban edeyim dedim keşke 1 k hepsini vursaydım tamamen hissiyat
Bu gecelik yeter yarına devamkeTebrikler dostum umarım bu kasadan yürür gidersin şansın açık olsun