http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kenan Yildiz Hk.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Milli takımda 90 dakika oynayacak bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Hele de forvet olarak. Arda, Kenan, Hakan, Kerem, Semih gibi adamlar varken bu adam 90 dakika maçtan cikarilmiyor. En sonunda malca yaptığı 2 faulden kendisi çıktı. O forvette yokken uzunca bir süreden sonra 3 gol atabildik demekki Barış olmayınca rahat gol bulabiliyor milli takim
semih deme malatyalı dostum gözünü seveyim 5 para etmez topçu hız teknik şut hiçbir şey yok şu adamı amma büyüttünüz hekimoglu bile daha iyi topcu bundan.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,207
50,302
113
Onun gibi sonuç odaklanın Belasını... Kaç maçta kaç kupon yaktı hayvan, bu arada bu hayvan tahminim benfica maçında topu kontrol edeyim derken gol oldu. İspatlayamam ama ilerleyen maçlarda kendisi ispatlar diye korkuyorum :D İnşallah yanılırım iyi oynar hep hayvan.
Valla ben de Galatasaraylıyım kereme çok sövğyordum ama bizi çok maç kurtardı vefa duyuyordum yoksa asla hayran değildim değilim de

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Adamın 2 yıl daha sözleşmesi var kardeş nereye gidiyor gs bırakmayınca? Ayrıca batuhanda gayet doğru söylemiş juve iyi değil şuan eskisi gibi. Şu futbolu nasıl izliyorsunuz anlamadım. Meydanı boş bulmuşsun barışa sallayıp duruyorsun gayet iyi bir febelisin.
Kim istiyor da gitmiyor bilader o menajerin 20+5 milyon Euro bonservis önerildi Galatasaray da kabul etmedi haberi yalan keremi 12 ye veren barış için 20 verecekler de göndermeyecek

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Adamın 2 yıl daha sözleşmesi var kardeş nereye gidiyor gs bırakmayınca? Ayrıca batuhanda gayet doğru söylemiş juve iyi değil şuan eskisi gibi. Şu futbolu nasıl izliyorsunuz anlamadım. Meydanı boş bulmuşsun barışa sallayıp duruyorsun gayet iyi bir febelisin.
Juveye çöp diyen beyinler young Boysa evinde 1 gol atamayan takıma büyük diyorlar. Bu futbolu neresiyle izliyor bu adamlar hayret verici bir olay

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Kim istiyor da gitmiyor bilader o menajerin 20+5 milyon Euro bonservis önerildi Galatasaray da kabul etmedi haberi yalan keremi 12 ye veren barış için 20 verecekler de göndermeyecek
kim istemiyor ki :) bedava fiyata ver dortmund tarzı oyuncu yetistiren kulupler havada kapar sabahına almanyaya gider 5 milyona aldığını 70 milyona okutur avrupaya 65i cebe koyar barış gibi depar atıp cizgiye inen, devamlı korner kazandıran kaç kanat var avrupada bir say bakayım?

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,155
3,173
113
semih deme malatyalı dostum gözünü seveyim 5 para etmez topçu hız teknik şut hiçbir şey yok şu adamı amma büyüttünüz hekimoglu bile daha iyi topcu bundan.
Adam konuşmak için konuşuyor anlamadın mı hala. Barışın fizik oyuncusu olduğunu anlayamamış rakip defansı yıpratan oyuncu olduğunu anlayamamış daha. Ardanın euroda şık bir golden başka hiçbişey yapmadığını göremeyip hala arda diyor. Arda dediğin adam piyasasını yükseltmek için sürekli çalım denedi sürekli hızlı atağı kesti hiçbirinde de çalım atamadı.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
kim istemiyor ki :) bedava fiyata ver dortmund tarzı oyuncu yetistiren kulupler havada kapar sabahına almanyaya gider 5 milyona aldığını 70 milyona okutur avrupaya 65i cebe koyar barış gibi depar atıp cizgiye inen, devamlı korner kazandıran kaç kanat var avrupada bir say bakayım?
Aynen kardeşim Galatasaraya Bayern Münih yüzde 50 hissesini vermişler kabul etmemiş

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Adam konuşmak için konuşuyor anlamadın mı hala. Barışın fizik oyuncusu olduğunu anlayamamış rakip defansı yıpratan oyuncu olduğunu anlayamamış daha. Ardanın euroda şık bir golden başka hiçbişey yapmadığını göremeyip hala arda diyor. Arda dediğin adam piyasasını yükseltmek için sürekli çalım denedi sürekli hızlı atağı kesti hiçbirinde de çalım atamadı.
En son milli maçta defansı yipratayim derken kendisi yıprandı 2 sarıdan 1 kırmızı çok yiprandi

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Şu Galatasaraylilarin oyuncularını bulunmaz Hint kumaşı olduklarına inanmalarına acıyorum apoda 15-20 ye gidecekti adam yanına pas veremeyip 5-6 pozisyonu taca atıyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
ben hep söyledim hala söylerim o cocuktan bir cacık olmaz kulubede kazandıgı 3 4 kupayla hicbir yol alamaz cok genc medya cok pohpohluyor emre mor gibi pimi cekilmis bomba buda. birkaç seneye getafeye kiralık gider ordan bi championship turu yapar QPR falan derken karagumruge duser bu yazdığımı birkaç sene sonra yine gelip okuyabilirsiniz gercekler acıdır

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,155
3,173
113
Juveye çöp diyen beyinler young Boysa evinde 1 gol atamayan takıma büyük diyorlar. Bu futbolu neresiyle izliyor bu adamlar hayret verici bir olay
Biz gs juveden büyük dedik mi kardeş? Sen türkçeyi öğren önce. Size kalırsa febem dünyanın en büyük kulübü ama nüfusu 20bin olan Wi-Fi şifresinden 6 yiyorsunuz ? Lilleye elek oluyorsunuz

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Puahahahaha birde arda güler ile kıyaslıyor

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Biz gs juveden büyük dedik mi kardeş? Sen türkçeyi öğren önce. Size kalırsa febem dünyanın en büyük kulübü ama nüfusu 20bin olan Wi-Fi şifresinden 6 yiyorsunuz ? Lilleye elek oluyorsunuz
Juvede oynayan oyuncuyu milli takıma almayacaksın da neredeki oyuncuyu alacaksın milli takıma Batuhan ne diyor sen nasıl anlıyorsun adami

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,155
3,173
113
ben hep söyledim hala söylerim o cocuktan bir cacık olmaz kulubede kazandıgı 3 4 kupayla hicbir yol alamaz cok genc medya cok pohpohluyor emre mor gibi pimi cekilmis bomba buda. birkaç seneye getafeye kiralık gider ordan bi championship turu yapar QPR falan derken karagumruge duser bu yazdığımı birkaç sene sonra yine gelip okuyabilirsiniz gercekler acıdır
Bende aynı şeyi düşünüyorum çalım atamıyor defansa takılıyor arapası görmüyor. Adamlar futbol izlemiyor sadece fanatiklik. Febeden beğendiğim ferdiyle İsmail vardı ama onlar iyiydi