Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kemal34 / Son Maç

Kupon Miktarı
1700
Kupon Oranı
5.20

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Hakan osimnhen her rolde varsınız ve her konuda odul istiyorsunuz vallla bıktık artık bu kadar ac gözlü olmayın bakin burda sadece sizler yoksunuz bizler de varız hatta sevdiğimiz adamlar harici sizin sayenizde rollere katılamıyoruz artik sira bize gelmez diye bi doyun artik arkadas doyun

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,636
6,441
113
1 2 defa atmıştım knk çoğu kişiye attım ben burda dost şuan param yok maaşı 15i yatacak ozaman rol yapıp atcam yine
Bana bir lira paran geçmedi orayı düzeltirsek sevinirim bilgi kirliliği olmasın. Hee ben bana hiç atmayan çoğu kişiye de attım böyle bir kriterim yok gerçi ama orayı düzeltmek istedim.

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,116
5,886
113
Ya beyler bakin çok dolu olduğum için söylüyorum kimse yanlış anlamasın, şahsi söylemiyorum yani. Ödül alamayınca nolur trip atmayın burada düzenli etkinlik açan 5-10 kişi var zaten ben kendim de dahil kazanınca onları öncelikli tutuyorum. Bak yokken de yardımcı oluyor adamlar varken de. Hiç kimse takip eden herkese ödül atamiyor malesef onun için 50 k üstü koymak lazım. He ben eminim Kemal yuksek kazansa kimseyi geride bırakmazdı zaten. Rica ediyorum rol sonlarında ben de istiyorum demeyin bütçe olsa zaten verilir. Tekrar söylüyorum burası için demiyorum genel diyorum. Herkesin maddi sorunu var. Benim toplam borç 150k üstü olmasına rağmen geçen hafta 20k üstü para dagitmisim, sadece rol kovalayanla bir olmayalim bir zahmet
Hepinizi seviyorum geceniz güzel olsun

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,242
9,773
113
Hakan osimnhen her rolde varsınız ve her konuda odul istiyorsunuz vallla bıktık artık bu kadar ac gözlü olmayın bakin burda sadece sizler yoksunuz bizler de varız hatta sevdiğimiz adamlar harici sizin sayenizde rollere katılamıyoruz artik sira bize gelmez diye bi doyun artik arkadas doyun
Bişey demedim ki 😀😀

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,636
6,441
113
Sana para atmıştım dost unuttunmu canın sagolsun diğer kişiler gibi sende unut bosver mesaj kutumu kapatacsgim artik ne kimse bana mesaj atsın ne de ben onlara Allaha emanet olun
Ulan ne zaman para attın bana dellendirme şimdi beni dm kutum senin para istemelerinle dolu iki günde bir gün aşırı para istiyorsun ben böyle bir şey söylemeyi sevmem ama beni şu an buna mecbur bıraktın kendine gel artık.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,636
6,441
113
Boş ver kanka herkese aynısı yapıyor
Yav herkese nasıl para atalım kanka allahaşkına neden böyle yapıyorlar anlamıyorum fazla kazansam zaten daha fazla kişi görürüm benim elimin açık olduğunu burda bilen pek çok arkadaşım var ama karşımdaki çirkinleşirse ben de çirkinleşirim.