Sen ben yoktuk zaten kiBeni unuttun yine dost be😔kesene bereket knk
Sen ben yoktuk zaten kiBeni unuttun yine dost be😔kesene bereket knk
Ya güzel kardeşim beni unuttun nedir kemale kaç kere para attın Allah aşkına ??Beni unuttun yine dost be😔kesene bereket knk
Kankam hangi birinize atayım allahaşkına yapma böyle gözünü sevdiğim elimden geleni yapmaya çalıştım sağolasın yine de.Sen ben yoktuk zaten ki
Bana bir lira paran geçmedi orayı düzeltirsek sevinirim bilgi kirliliği olmasın. Hee ben bana hiç atmayan çoğu kişiye de attım böyle bir kriterim yok gerçi ama orayı düzeltmek istedim.1 2 defa atmıştım knk çoğu kişiye attım ben burda dost şuan param yok maaşı 15i yatacak ozaman rol yapıp atcam yine
Bişey demedim ki 😀😀Hakan osimnhen her rolde varsınız ve her konuda odul istiyorsunuz vallla bıktık artık bu kadar ac gözlü olmayın bakin burda sadece sizler yoksunuz bizler de varız hatta sevdiğimiz adamlar harici sizin sayenizde rollere katılamıyoruz artik sira bize gelmez diye bi doyun artik arkadas doyun
Saat ten bahsetmiyorum dostum ben herkesin dm sinden para istiyon millet konularda paylaşıyor artik seni erkek adamsın kendini bu kadar dusurme hoş değil para için yapilmazSaat gece 10 da geldim isden dost ben maaş 15i yatacak oyuzden sordum param varsa yardımcı oldum
Öder kanka elleme.sen para ya sakin@Kemal34 kanka tebrikler daim olsun. Konu dışı beyler betoffice sıkıntı çıkarıyor mu çekimde. 1 saat işleme almadı bende iptal edip biraz daha yükseltim. Öder mi acaba inanılmaz lazim
Bu site sponsor degilmiydi buraya kanka@Kemal34 kanka tebrikler daim olsun. Konu dışı beyler betoffice sıkıntı çıkarıyor mu çekimde. 1 saat işleme almadı bende iptal edip biraz daha yükseltim. Öder mi acaba inanılmaz lazim
Hiç bilmiyorum@Kemal34 kanka tebrikler daim olsun. Konu dışı beyler betoffice sıkıntı çıkarıyor mu çekimde. 1 saat işleme almadı bende iptal edip biraz daha yükseltim. Öder mi acaba inanılmaz lazim
SponsorBu site sponsor degilmiydi buraya kanka
Ulan ne zaman para attın bana dellendirme şimdi beni dm kutum senin para istemelerinle dolu iki günde bir gün aşırı para istiyorsun ben böyle bir şey söylemeyi sevmem ama beni şu an buna mecbur bıraktın kendine gel artık.Sana para atmıştım dost unuttunmu canın sagolsun diğer kişiler gibi sende unut bosver mesaj kutumu kapatacsgim artik ne kimse bana mesaj atsın ne de ben onlara Allaha emanet olun
Boş ver kanka herkese aynısı yapıyorUlan ne zaman para attın bana dellendirme şimdi beni dm kutum senin para istemelerinle dolu iki günde bir gün aşırı para istiyorsun ben böyle bir şey söylemeyi sevmem ama beni şu an buna mecbur bıraktın kendine gel artık.
Evet ama çok bir önemi olduğunu düşünmüyorumBu site sponsor degilmiydi buraya kanka
Gunceleme vardi kanka sitelerde puaba ver sen çekimi gelir merak etmeEvet ama çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum
Yav herkese nasıl para atalım kanka allahaşkına neden böyle yapıyorlar anlamıyorum fazla kazansam zaten daha fazla kişi görürüm benim elimin açık olduğunu burda bilen pek çok arkadaşım var ama karşımdaki çirkinleşirse ben de çirkinleşirim.Boş ver kanka herkese aynısı yapıyor