- 7,155
- 8,056
- 113
Valla kanka bu idda bitirdi çoğumuzu kredi kartına kadar millet rahatlamak istiyor uzaklaşıp bizde içeri giriyoz habireBizim losers konusu vardi da saglam adamlar onlar bağlanmadi ama gitmiyorlar artik foruma
Valla kanka bu idda bitirdi çoğumuzu kredi kartına kadar millet rahatlamak istiyor uzaklaşıp bizde içeri giriyoz habireBizim losers konusu vardi da saglam adamlar onlar bağlanmadi ama gitmiyorlar artik foruma
Az daha çüküyorlardııııUlan donsuz sıyırdık 🤣
Zekâtını ver 😀😀😀Ulan donsuz sıyırdık 🤣
Valla ölüme beş kalayı tekrar çektin surdaUlan donsuz sıyırdık 🤣
Kesene bereket@Erhan2121 Erhan 400 lira sana atıyorum kanka hakettin zaten bozcaktım ama senin telkinlerin de etkili oldu😅
Arada bi çüke yarıyor adammmmm 🤣🤣🤣🤣🤣@Erhan2121 Erhan 400 lira sana atıyorum kanka hakettin zaten bozcaktım ama senin telkinlerin de etkili oldu😅
@fearjr1992 kankama 750 atıyorum kardan zarar ettik kardeşim işten çıkarıldı bir süredir işsiz onun faturasını ödeyeceğim 2300 lira, bi diğer 400ü de @vurucu999 dosta atacağım. Teşekkürler herkese.@Erhan2121 Erhan 400 lira sana atıyorum kanka hakettin zaten bozcaktım ama senin telkinlerin de etkili oldu😅
Tebrikler bol şanslarını devamını dilerim hocsm@fearjr1992 kankama 750 atıyorum kardan zarar ettik kardeşim işten çıkarıldı bir süredir işsiz onun faturasını ödeyeceğim 2300 lira, bi diğer 400ü de @vurucu999 dosta atacağım. Teşekkürler herkese.
Kesene bereket kardom şans yanımızda olsun@fearjr1992 kankama 750 atıyorum kardan zarar ettik kardeşim işten çıkarıldı bir süredir işsiz onun faturasını ödeyeceğim 2300 lira, bi diğer 400ü de @vurucu999 dosta atacağım. Teşekkürler herkese.
Kemal kardeşim teşekkür ediyorum. Umarım devamı gelir senin için de sağol varol@fearjr1992 kankama 750 atıyorum kardan zarar ettik kardeşim işten çıkarıldı bir süredir işsiz onun faturasını ödeyeceğim 2300 lira, bi diğer 400ü de @vurucu999 dosta atacağım. Teşekkürler herkese.
Doğru sen zaten niyetlenmistin bozuma ben bugün barios un konusunda bozuk 18k veriyor dediğin de bozma dedim ama senin macta dep deli dehşet ataklar yapıyordu gol gelmeseydi bile yine sana boz derdim yine 0 dan iyidir az kalsin donsuz kalacaktin puaha kesene bereket dost@Erhan2121 Erhan 400 lira sana atıyorum kanka hakettin zaten bozcaktım ama senin telkinlerin de etkili oldu😅
Helal kemalim şansın daim olsun@fearjr1992 kankama 750 atıyorum kardan zarar ettik kardeşim işten çıkarıldı bir süredir işsiz onun faturasını ödeyeceğim 2300 lira, bi diğer 400ü de @vurucu999 dosta atacağım. Teşekkürler herkese.
Sağolasın dostum iban atın sen ve diğer arkadaşlarKemal kardeşim teşekkür ediyorum. Umarım devamı gelir senin için de sağol varol