Kesene bereket dostYok valla hepsi anlıktı bişey hazırlamadım
Kesene bereket dostYok valla hepsi anlıktı bişey hazırlamadım
1200 pardon sksmdmdLan liste roll açsın başaran kişi başı seçim için bana 200 haraç versin alayınız başarsa 1000 de ben kazanmış olayım böyle kolasız kuru pasta olmazzzzz 🤣🤣🤣🤣♥♥♥
Ben açayım seni mi kiracamLan liste roll açsın başaran kişi başı seçim için bana 200 haraç versin alayınız başarsa 1000 de ben kazanmış olayım böyle kolasız kuru pasta olmazzzzz 🤣🤣🤣🤣♥♥♥
Elimden gelen bu kardeşim kusura bakma herkese dokunmak amacım millet daha fazla kazanıp daha azını gönderiyor yarın ödemem var bu kadar yardımcı olabildim, afiyet olsun.Kumru ayran gider.
Kesene bereket @Kemal34 daim olsun
Bak simdi benim yaptigim daha mantikli burdan aliyorsun harclik listedekiler rol aciyor gidiyorsun onlari takip edip rol bakiyesi aliyorsun onu da baskasina devrediyorsun oluyor sana 2 kat kazancLan liste roll açsın başaran kişi başı seçim için bana 200 haraç versin alayınız başarsa 1000 de ben kazanmış olayım böyle kolasız kuru pasta olmazzzzz 🤣🤣🤣🤣♥♥♥
8400 tl de 2400 iyi rakam dost. 100 k alıp 1 k dağıtamayan utansınElimden gelen bu kardeşim kusura bakma herkese dokunmak amacım millet daha fazla kazanıp daha azını gönderiyor yarın ödemem var bu kadar yardımcı olabildim, afiyet olsun.
Kesene bereket dostElimden gelen bu kardeşim kusura bakma herkese dokunmak amacım millet daha fazla kazanıp daha azını gönderiyor yarın ödemem var bu kadar yardımcı olabildim, afiyet olsun.
Daha şu an bilmediğiniz arka planda dmde de gönderdiklerim var ve siz onları bilmiyorsunuz8400 tl de 2400 iyi rakam dost. 100 k alıp 1 k dağıtamayan utansın
Neydi o be kumrucu iso mu vardı öyle kalmış aklımdaKumru ayran gider.
Kesene bereket @Kemal34 daim olsun
kalbi güzel adamın gönlü bol olur daim olsun inşallah 🙏🏻Daha şu an bilmediğiniz arka planda dmde de gönderdiklerim var ve siz onları bilmiyorsunuzeyvallah kardeşim.
115 k alipta 30 k dağıtan ne yapsın 😅8400 tl de 2400 iyi rakam dost. 100 k alıp 1 k dağıtamayan utansın
Doğru kalmış iyidir 4-5 tane şubesi var bildiğim severizNeydi o be kumrucu iso mu vardı öyle kalmış aklımda
Yaşa bobDoğru kalmış iyidir 4-5 tane şubesi var bildiğim severiz
Geldiiiii kaçın uçan ban yersiniz yoksaaaaKonu içerisinde isim ve para muhabbeti geçmesin Beyler.
orası biraz geç gönderim sağlıyor diye biliyorumVbet 14 dakikadır daha çekimi işleme bile almadı. Bekliyoruz.
Önceden böyle değildi son zamanlarda bunlarda bozdu.orası biraz geç gönderim sağlıyor diye biliyorum
Beklemeye gectikden 1 saat sonra da ödediği oluyo bazenÖnceden böyle değildi son zamanlarda bunlarda bozdu.