- 52,859
- 25,272
- 113
Adamsın ulan Kemal 😄😄😄😄😄😄Sağol Ulan Murom
Adamsın ulan Kemal 😄😄😄😄😄😄Sağol Ulan Murom
Sen de lan Murom 😍Adamsın ulan Kemal 😄😄😄😄😄😄
Konu kapanmadan dmler bitmez takılma kazancın daim olsun geçmiş olsun tekrardan iyi gecelerDost dm atsana bana.
İyi geceler dostum. Bir dahaki role yazdım seni. Dikkat et kendine.Konu kapanmadan dmler bitmez takılma kazancın daim olsun geçmiş olsun tekrardan iyi geceler
Kendini mecbur hissetme hocam düşüncen yeter iyi gecelerİyi geceler dostum. Bir dahaki role yazdım seni. Dikkat et kendine.
Çok kişiye ulaştım dost mazur gör bu ikinci başarılı rol dmlerle birlikte 19 kişiye 500 lira attım. Bir dahaki sefere sana da atarım. Bol şans.Kendini mecbur hissetme hocam düşüncen yeter iyi geceler
Para yoksa beni etiketleme kanka😁😁şaka şakaYok la curcuna diyince hep aklıma senin kullanıcı adın geliyor öylesine etiketledim rahatsız ettiysem kusura bakma
Şu maaş dönemi gelsin de yüksek bir kupon atalım seni de 1000 wild yapalım herşey karşılıklı teşekkürler tekrardanÇok kişiye ulaştım dost mazur gör bu ikinci başarılı rol dmlerle birlikte 19 kişiye 500 lira attım. Bir dahaki sefere sana da atarım. Bol şans.
Kemal hep bizi unutuyon 😁Çok kişiye ulaştım dost mazur gör bu ikinci başarılı rol dmlerle birlikte 19 kişiye 500 lira attım. Bir dahaki sefere sana da atarım. Bol şans.
Masallah la bide isten de ayrildin fazla zorlama kendini marley gibi 3 5 adam var kaliteli onlara dönsen yeterliydi dostÇok kişiye ulaştım dost mazur gör bu ikinci başarılı rol dmlerle birlikte 19 kişiye 500 lira attım. Bir dahaki sefere sana da atarım. Bol şans.
Rica ederim kardeşim bizde karşılık yok öyle düşünme içinden gelirse ne mutlu tabii bol şansŞu maaş dönemi gelsin de yüksek bir kupon atalım seni de 1000 wild yapalım herşey karşılıklı teşekkürler tekrardan
Varken dağıtırım dost huyum bu. Biz babadan böyle gördük 😁 Marleye ona buna hepsine döndük merak etme. Eyvallah dostMasallah la bide isten de ayrildin fazla zorlama kendini marley gibi 3 5 adam var kaliteli onlara dönsen yeterliydi dost
Eyw dostVarken dağıtırım dost huyum bu. Biz babadan böyle gördük 😁 Marleye ona buna hepsine döndük merak etme. Eyvallah dost
Erhan arkamdan niye konuşuyon lan 🤣🤣Masallah la bide isten de ayrildin fazla zorlama kendini marley gibi 3 5 adam var kaliteli onlara dönsen yeterliydi dost
Özür dilerim dost bilerek etiket etmedim seni görüp kızma diye de yine gördün sen affola puahaErhan arkamdan niye konuşuyon lan 🤣🤣
Teşekkür ederim düşüncelerin içinÖzür dilerim dost bilerek etiket etmedim seni görüp kızma diye de yine gördün sen affola puaha
Yok dost suan borc mevzularina girmem de sikinti yok suan borc yok kafa rahat elbet sira bizede gelir bizde sıramizi bekliyoruz hatta sana ve bir kaç kişiye de mahcubum valla bir kazanç olsada sizleride görsem yeterli benim içinTeşekkür ederim düşüncelerin için
Varol kardo . Elbet sen de yükseleceksin. Borç yapma yeter
Şans herkese illa bir yerde uğruyor . Biz de çok mahcup olduk . Senin mahcup olacağın durum yok. Elbet denk gelecekYok dost suan borc mevzularina girmem de sikinti yok suan borc yok kafa rahat elbet sira bizede gelir bizde sıramizi bekliyoruz hatta sana ve bir kaç kişiye de mahcubum valla bir kazanç olsada sizleride görsem yeterli benim için