- 8,757
- 3,795
- 113
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem oldu.
Tm teşekkürler orayı gazladı o eleman ondan dolayıYa ben kimin gazına gelcem birader ben gazla çalışmıyorum. Ben seçmedim az önceki rolü Ahmete devrettim o seçti. Bol şans
Ahmet kim kankaYa ben kimin gazına gelcem birader ben gazla çalışmıyorum. Ben seçmedim az önceki rolü Ahmete devrettim o seçti. Bol şans
@Daimon tehdit var, konularda sataşma var. Bir küfür kaldı. İlla küfür mü edelim susturacak mısın susmuyorElemanın teki bize iftira yaptı hepiniz yediniz senin rolleri o kadar takip ettik siz siz olun başkasının gazına gelmeyin
Benimle bir alakası yok hacı bilgin olsun benim alakam yok.Tm teşekkürler orayı gazladı o eleman ondan dolayı
Dostum sen neyin peşindesin tehdit diyorsun önce insanlara iftira atma avans deyip konuyu niye uzatıyon@Daimon tehdit var, konularda sataşma var. Bir küfür kaldı. İlla küfür mü edelim susturacak mısın susmuyor
Tm usta teşekkür ettim bol şansBenimle bir alakası yok hacı bilgin olsun benim alakam yok.
Kankam uyuyup duruyordum ne güzel nasıl hopladım bi anda 🤯Benimle bir alakası yok hacı bilgin olsun benim alakam yok.
Yaşın ufak herhalde konuyu kapattık başka işin gücüm Yokmu hala konusuyorsm@Daimon tehdit var, konularda sataşma var. Bir küfür kaldı. İlla küfür mü edelim susturacak mısın susmuyor
Hacı ev yerinden oynadı şaka yapmıyorum vallahi gidiyoruz sandım6.3 olarak güncellendi çok ciddi bir siddet bu
Ben 2023 Hatay depreminde İskenderun'da babami uzun yola yollarken yakalanmıştık 99 İstanbul'u da hatırlıyorum ama 23 inanılmazdı Allah yardımcınız olsun kardeşim geçmiş olsunHacı ev yerinden oynadı şaka yapmıyorum vallahi gidiyoruz sandım
Buraya gelip iyi adamı oynayıp boş yapma.Dostum sen neyin peşindesin tehdit diyorsun önce insanlara iftira atma avans deyip konuyu niye uzatıyon
Eyvallah dostum az önce de yanlış anladım beni ya neyse teşekkür ederim.Ben 2023 Hatay depreminde İskenderun'da babami uzun yola yollarken yakalanmıştık 99 İstanbul'u da hatırlıyorum ama 23 inanılmazdı Allah yardımcınız olsun kardeşim geçmiş olsun
Ulan konuyu kapattık diyon karı gibi burada bana laf ediyon. Sus madem sussssYaşın ufak herhalde konuyu kapattık başka işin gücüm Yokmu hala konusuyorsm
Kardeş yeter sus da Allah aşkına sus oğlumUlan konuyu kapattık diyon karı gibi burada bana laf ediyon. Sus madem sussss
Estağfurullah reis lafı olmaz biraz maaşa vardı lazımdı ben yanlış anladım hakkını helal etEyvallah dostum az önce de yanlış anladım beni ya neyse teşekkür ederim.
Şu marley denen gencpyu sustur hocam lütfenBeyler 2 kişiye gönderdim iban atacak mısınız diğerleri