- 13,408
- 6,029
- 113
5.1 İzmir dostlar Allah korusun
Aşağı ın niye evde duruyon kankaBeyler felaket deprem oldu İzmirdeyim
Gecmis olsun dostum Allah korusunBeyler felaket deprem oldu İzmirdeyim
Allah beterinden korusunBeyler felaket deprem oldu İzmirdeyim
Ben de bu sefer baya korktum tekim evde BursadaŞu an evdeyim felaket deprem oluyor
Geçmiş olsunŞu an evdeyim felaket deprem oluyor
Hacı acayip sallandık. 4 5 sene önce büyük bir deprem olmuştu İzmirde o aklıma geldi öyle sallandık abartısız. Uzun da sürdü dedim herhalde rol paralarını atamadan gidiyoruz 😂Ben de bu sefer baya korktum tekim evde Bursada
Kanka sırat köprüsünden geçemezdin beddua ederdi burdakilerHacı acayip sallandık. 4 5 sene önce büyük bir deprem olmuştu İzmirde o aklıma geldi öyle sallandık abartısız. Uzun da sürdü dedim herhalde rol paralarını atamadan gidiyoruz 😂
Çok kötüydü Allah beterinden korusunHacı acayip sallandık. 4 5 sene önce büyük bir deprem olmuştu İzmirde o aklıma geldi öyle sallandık abartısız. Uzun da sürdü dedim herhalde rol paralarını atamadan gidiyoruz 😂
Elemanın teki bize iftira yaptı hepiniz yediniz senin rolleri o kadar takip ettik siz siz olun başkasının gazına gelmeyinHedef 2 adım. Bu sefer ulaşmadıklarımıza ulaşalım. Tabii Başarırsak.
İlk adım
Gecmis olsunBeyler felaket deprem oldu İzmirdeyim
Ya ben kimin gazına gelcem birader ben gazla çalışmıyorum. Ben seçmedim az önceki rolü Ahmete devrettim o seçti. Bol şansElemanın teki bize iftira yaptı hepiniz yediniz senin rolleri o kadar takip ettik siz siz olun başkasının gazına gelmeyin