- 5,112
- 1,621
- 113
2.adım beklnyor
Dost yeni geldik sorun olur muHedef 2 adım. Bu sefer ulaşmadıklarımıza ulaşalım. Tabii Başarırsak.
İlk adım
Tabiki öyle canım kısa sürüyor zaten kimse dert etmez benim düşüncem atmasan ulaşmasan bile en azından insanlar 2 saat takip ettim alamadım diyemezHerkese ulaşmam mümkün değil ama elimden gelenin fazlasını yapıyorum emin olabilirsin, nasip diyelim yine tabii ki eleme olacak hedefe ulaşırsak bakalım.
Bol şans kankamHedef 2 adım. Bu sefer ulaşmadıklarımıza ulaşalım. Tabii Başarırsak.
İlk adım
Bence olmaz en baba takip ettiğim diyen bile 1.20 dakika etti 😂Dost yeni geldik sorun olur mu
Valla en temizi çok düşünceli bir davranışTabiki öyle canım kısa sürüyor zaten kimse dert etmez benim düşüncem atmasan ulaşmasan bile en azından insanlar 2 saat takip ettim alamadım diyemez
Hee iui o zmnaBence olmaz en baba takip ettiğim diyen bile 1.20 dakika etti 😂
Bol şanslar kankaHedef 2 adım. Bu sefer ulaşmadıklarımıza ulaşalım. Tabii Başarırsak.
İlk adım
İnsanları bekletmeyi sevmem. Benim rollerim kısa sürer genelde.Tabiki öyle canım kısa sürüyor zaten kimse dert etmez benim düşüncem atmasan ulaşmasan bile en azından insanlar 2 saat takip ettim alamadım diyemez
En güzeli kısa ve özİnsanları bekletmeyi sevmem. Benim rollerim kısa sürer genelde.
Eyvallah dostumZaten en sevdigim rol @Kemal34 un rolleridir acitmadan sonuclsniyor
Parasız adamın halinden anliyor adamEyvallah dostum
Bol şanslar 🙏Son adım, ulaşırsak 6 kişi 500. Bol şans