Daha sinan o evreye geçemedi maalesef dost puaha
Afiyet olsun 🤩
Konuşmaya başladı ama dimi 😂Daha sinan o evreye geçemedi maalesef dost puaha
Belki de geçti 😁Daha sinan o evreye geçemedi maalesef dost puaha
Eski flortlerim çoktur şu an arada bi ayda yilda bi konusuyoz iste yani saglam kumarbaz arkadaslarimiz var
Sinan isine bak kardes ben yemem bu yalanları puabMadem sordunuz yengeniz cevap verdi
Şu kafaya gelemedik bir türlü mk ne ictiysek😂Beni pazarliyormus biz dost dedik o bize senin pezevenginim diyor 🥲
Vay şirpinti vay puahaBeni pazarliyormus biz dost dedik o bize senin pezevenginim diyor 🥲
Evet korkuyom artik hem saglamlar hem kafalari acayip forumdan da kurtulsam tam oolcak kimle konussak kafalari bi milyon yffŞu kafaya gelemedik bir türlü mk ne ictiysek😂
Ben şu 500 ü ezip geliyorum kesin kazanamayacagim bari 50.orana falan vurayVay şirpinti vay puaha
Doğru kazanmazsin buna eminim artık kazansan ne olacak diyelim ki 10k yaptin bi daha basacan diyelim onuda kazandin bir daha basacan ama eminim ki yatarken parasız yatacanBen şu 500 ü ezip geliyorum kesin kazanamayacagim bari 50.orana falan vuray
Hedef 150 k çok para değil neden olmasın elbet bir gün 😂Doğru kazanmazsin buna eminim artık kazansan ne olacak diyelim ki 10k yaptin bi daha basacan diyelim onuda kazandin bir daha basacan ama eminim ki yatarken parasız yatacan