Geçmiş olsunTeşekkür ederim arkadaşlar ama yattık sanırım 1.46 var 3 sayımız var. Burdan ne zaman kupon paylaşsam yatıyorum bakalım ne zaman hedef tamamlayacağım çok merak ediyorum 😀
Sağlık olsun dost kötü gittiBu nasıl gaspetliktir vay arkadaş onlarca maçta bir olacak ihtimal oldu 3 +1 😀 neyse arkadaşlar olmadı maalesef kusura bakmayın
Geçmiş olsunBu nasıl gaspetliktir vay arkadaş onlarca maçta bir olacak ihtimal oldu 3 +1 😀 neyse arkadaşlar olmadı maalesef kusura bakmayın
Sansina tüküreyimBu nasıl gaspetliktir vay arkadaş onlarca maçta bir olacak ihtimal oldu 3 +1 😀 neyse arkadaşlar olmadı maalesef kusura bakmayın
Sağlık olsunBu nasıl gaspetliktir vay arkadaş onlarca maçta bir olacak ihtimal oldu 3 +1 😀 neyse arkadaşlar olmadı maalesef kusura bakmayın
Zalımın oğlu gelmek istemeyince nasıl da gelmiyor. Bir kere de iste be kardeşim.Sansina tüküreyim
Sorma bu ara bende inanılmaz şanssızım umarım kırarız dostZalımın oğlu gelmek istemeyince nasıl da gelmiyor. Bir kere de iste be kardeşim.
Ne kusuru sen kazansaydin da biz kusurlu olsaydık mkBu nasıl gaspetliktir vay arkadaş onlarca maçta bir olacak ihtimal oldu 3 +1 😀 neyse arkadaşlar olmadı maalesef kusura bakmayın
Bol şans kardesim2 adım tamamlarsak 3 kişi 500