Ironı diye bişey vardır herkes anlamaz 😂adama hakaret ediyon sonra da para istiyosun be bilader ayıp denen bişey var ha
Ironı diye bişey vardır herkes anlamaz 😂adama hakaret ediyon sonra da para istiyosun be bilader ayıp denen bişey var ha
Vay meczup vay 😆Fakirlikten kimsenin yüzüne bakamıyorum kışın Cihan padişahıydım şimdi üryan kaldım 5 kuruşluk takkeyi alacak gücüm yok
Sen vp den cevap yazmazsan abine batarsın tabiFakirlikten kimsenin yüzüne bakamıyorum kışın Cihan padişahıydım şimdi üryan kaldım 5 kuruşluk takkeyi alacak gücüm yok
Adamın yaşını nerden bilecek profil fotosunda yaşı yazmıyor ya 😂😂 herkes uçtu bugünKardeşim şu forumda az dikkat edin adam senin 2x yaşında neredeyse birader nedir Allah aşkına 🤔
Nerde hakaret kardes?adama hakaret ediyon sonra da para istiyosun be bilader ayıp denen bişey var ha
41 yazıyor görmüyor musun gardaşım sen etme bariAdamın yaşını nerden bilecek profil fotosunda yaşı yazmıyor ya 😂😂 herkes uçtu bugün
Profiline tıklayınca gözüküyor aynen bunuda senden öğrendim şimdi 😂41 yazıyor görmüyor musun gardaşım sen etme bari
Forum kullanmayi ogrenmek gerekAdamın yaşını nerden bilecek profil fotosunda yaşı yazmıyor ya 😂😂 herkes uçtu bugün
Makara yapiyodur41 yazıyor görmüyor musun gardaşım sen etme bari
kardeş biz yaşa hürmet etmeyiz yaşantıya ederiz kolay kolay birine abi denmez yaş dedigin saygıyı haketmezKardeşim şu forumda az dikkat edin adam senin 2x yaşında neredeyse birader nedir Allah aşkına 🤔
Senin yüzünden ban yemek istemiyorum hayır olsun 22 yaşında adamsın gelip kardeş yazıyorsun boş yapma sabah lütfen hadi herkesin çarşısı pazar ola iyi günlerkardeş biz yaşa hürmet etmeyiz yaşantıya ederiz kolay kolay birine abi denmez yaş dedigin saygıyı haketmez
Gene kitabın ortasından konuşmuşsun qralkardeş biz yaşa hürmet etmeyiz yaşantıya ederiz kolay kolay birine abi denmez yaş dedigin saygıyı haketmez
senin bu yaş takıntın ney nüfus müdürü müsün kardeşimSenin yüzünden ban yemek istemiyorum hayır olsun 22 yaşında adamsın gelip kardeş yazıyorsun boş yapma sabah lütfen hadi herkesin çarşısı pazar ola iyi günler
Ulan 2 per de alt oldu şansa bak ki ilk perden kütledik belkide 3 te 3 Alt girecektin kanka 7-8 k kasa olacaktıİkasbete bin lira yatırdım yeni rol açacaktım parayı gönderdim 15 dakika oldu ortada yok, bir kere daha yaklaşık 2.5 saatte hesaba yatırmıştınız, yine aynı rezaleti yapmazsınız umarım. @İkasbet Destek
46-4646-44 çıktı