Noldu la bitmişti betco mu yanlış gösterdiSal gelsin ikinci adımı wonn
Noldu la bitmişti betco mu yanlış gösterdiSal gelsin ikinci adımı wonn
47 oldu valla betco yanlış göstermiş bitmiştiNoldu la bitmişti betco mu yanlış gösterdi
Olmadiİlk Adım
Hatta 49 oldu47 oldu valla betco yanlış göstermiş bitmişti
Cok hizli bitti be 2 dkda gg oldu rollİlk Adım
Valla 38de 00:00dı süre nasıl oldu anlamadım. İyiki bırakmışım bu betcoyu her alanda fitne fesat çeviriyor sağlayıcıPatladık betco yine süreyi yanlış gösterip bizi yanıltmış
Betconun çöplüğü51 oldu hala atıyorlar bu ne amq
Betco un Allah belasını versin benim aldığım sürenin üzerinde en az 2.5 dakika daha varmış adi şerefsiz bunlar ne diyim ki olmadıValla 38de 00:00dı süre nasıl oldu anlamadım. İyiki bırakmışım bu betcoyu her alanda fitne fesat çeviriyor sağlayıcı
Milletle dalga geçiyorlar ben bu sebeplerden bıraktım betcoyu 2 yıl oluyorBetco un Allah belasını versin benim aldığım sürenin üzerinde en az 2.5 dakika daha varmış adi şerefsiz bunlar ne diyim ki olmadı
Abi allahın belası betco süreyi yanlış göstermiş 2 dakika daha oynadılar süre sıfırlandıktan sonra şerefsiz bunlarCok hizli bitti be 2 dkda gg oldu roll
Çok pislik döndürüyor bu betcolar daha önce defalarca hatalı dakikadan kuponumu yatırdılar@Kemal34 2. Çeyreğe geçip göstermemiş olabilir kanka