- 1,610
- 693
- 113
Gecmis olsun reis 8 dk da atamadiklari sayiyi 1 dk da attilar sen napcan dahaBurda kupon tutturamıyorum kafayı yicem yine lose 😅 bol şans herkese.
Konu kilit dost @Shellac
Gecmis olsun reis 8 dk da atamadiklari sayiyi 1 dk da attilar sen napcan dahaBurda kupon tutturamıyorum kafayı yicem yine lose 😅 bol şans herkese.
Konu kilit dost @Shellac
Yok kankam vbetten oynadım aynı gün bonusu yok.@Kemal34 Kayip bonusu varmi reis anaparayi kurtaririz belki
Vbet zaten uğursuz bide forumda biz ugursuz , sen zaten ugursuz , 3 lu kombo yapmissin reisYok kankam vbetten oynadım aynı gün bonusu yok.
Eyvallah kardeşim ağzından bal damlıyorVbet zaten uğursuz bide forumda biz ugursuz , sen zaten ugursuz , 3 lu kombo yapmissin reis
Bol şans gardaşTek adım. Gelirse 2 kişi 400.
Laaaan hg kanksBol şans gardaş
Geç gördük geçmiş olsun 🥹Bol şans gardaş
Hoş boldum iyi gecelerLaaaan hg kanks
Sorma knka kötü gitti kuponGeç gördük geçmiş olsun 🥹
Yeni konuya geçelim kır artık şu şansınıYok kankam vbetten oynadım aynı gün bonusu yok.
Haber etsene geleeeeydim çözerdik neyse kısmet diyelim bende bi doğrulamadım büyük dönecem sahalara hissediyorum arkadaşın 300 freebeti 23 bin yaptım 3 saatte canlı baskette bu gün 1 kuruş atmadı borçları varmış totoşun 🤣🤣Sorma knka kötü gitti kupon
Oha lan niye atmadı yuh 23 bin yaptırmışsınHaber etsene geleeeeydim çözerdik neyse kısmet diyelim bende bi doğrulamadım büyük dönecem sahalara hissediyorum arkadaşın 300 freebeti 23 bin yaptım 3 saatte canlı baskette bu gün 1 kuruş atmadı borçları varmış totoşun 🤣🤣
Yanlis anlamada oyle arkadasin aw dostHaber etsene geleeeeydim çözerdik neyse kısmet diyelim bende bi doğrulamadım büyük dönecem sahalara hissediyorum arkadaşın 300 freebeti 23 bin yaptım 3 saatte canlı baskette bu gün 1 kuruş atmadı borçları varmış totoşun 🤣🤣
Çocuk benden zor durumda kanka ve evli çocuğu var yoksa 13 üne çöksem ağzını açmazOha lan niye atmadı yuh 23 bin yaptırmışsın
Dostum bilmeden konuşmamak lazım zamanında geri almadan 300 bin liraYanlis anlamada oyle arkadasin aw dost
Anlatamadin dost , ilk mesajda kendin yazdin 300 fb sini 23bin yaptin 1 lira atmadi totos diye. Demekki beklentin vardi bosa düştü.Dostum bilmeden konuşmamak lazım zamanında geri almadan 300 bin lira
Borcumu ödedi bu adam benim anlatabildim mi