Beni saymaman üzdü abi neyse 😅🧐🧐Valla ben olsam su listeden sen ve e kişiye daha atardım diğer kimseye 1 lira atmazdim.öluculere ekmek çıkmaz benden.sen takilmiyosun öyle şeylere.mesela oguza at olunca oda sana atar bende atarım velide atar ama 4 yıldır forumda olan 1 etkinliği olmayan hergun forumda kopartma peşinde olan adamlara atmıyorum atmamda.sen bol keseden dagitiyosun gönlünce olsun diyim
Senin hakkında fikrim yok ama hakkında fikrim olanlar var.mesela kemal oğuz o kedili Pp olan bunlar ölücu deil belli daha vardır ölücu kısmını yazmaya gerek yok 😁Bizde mi ölücü olduk şimdi
Aramiz senlen yok ama kitabın orta yerinden konuşuyorsun valla helal olsunSenin hakkında fikrim yok ama hakkında fikrim olanlar var.mesela kemal oğuz o kedili Pp olan bunlar ölücu deil belli daha vardır ölücu kısmını yazmaya gerek yok 😁
Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum abi. Babamdan öyle gördüm, sağolsun rahmetli fazlasıyla paylaşmayı öğretti. Gerek burdan gerek dmden elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. Birilerini sevindirmek bence insanı mutlu ediyor. Ben karşıdakinin niyetine göre yardım etmeyi sevmiyorum, kendi içimden geldiği için yapıyorum. Sağol güzel düşüncelerin için.Valla ben olsam su listeden sen ve e kişiye daha atardım diğer kimseye 1 lira atmazdim.öluculere ekmek çıkmaz benden.sen takilmiyosun öyle şeylere.mesela oguza at olunca oda sana atar bende atarım velide atar ama 4 yıldır forumda olan 1 etkinliği olmayan hergun forumda kopartma peşinde olan adamlara atmıyorum atmamda.sen bol keseden dagitiyosun gönlünce olsun diyim
KediliSenin hakkında fikrim yok ama hakkında fikrim olanlar var.mesela kemal oğuz o kedili Pp olan bunlar ölücu deil belli daha vardır ölücu kısmını yazmaya gerek yok 😁
Serdarim can Can 🥰🥰Valla ben olsam su listeden sen ve e kişiye daha atardım diğer kimseye 1 lira atmazdim.öluculere ekmek çıkmaz benden.sen takilmiyosun öyle şeylere.mesela oguza at olunca oda sana atar bende atarım velide atar ama 4 yıldır forumda olan 1 etkinliği olmayan hergun forumda kopartma peşinde olan adamlara atmıyorum atmamda.sen bol keseden dagitiyosun gönlünce olsun diyim
Kediyi geçen sene 7ye aldım bu sene yavrusu oldu 7ye satan petshopa diyorum ne kadar eder bu diyoki 4bin.sanki yarım kedi satiyorim 😁Kedili
Pp aksjsnsjekek 🤣🤣🤣🤣
Oguzhanim zenginim hosgeldinSerdarim can Can 🥰🥰
Bittimi rol kankaElimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum abi. Babamdan öyle gördüm, sağolsun rahmetli fazlasıyla paylaşmayı öğretti. Gerek burdan gerek dmden elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. Birilerini sevindirmek bence insanı mutlu ediyor. Ben karşıdakinin niyetine göre yardım etmeyi sevmiyorum, kendi içimden geldiği için yapıyorum. Sağol güzel düşüncelerin için.
Ben dm atamıyorum hocam yeniyim diye heralde yazarsam bilgi payalaşa Bilirim Teşekkür ediyorum@Hayat1kumar
@murobaşkan
@KaRaa
@ahmetc10
@Hype10711
@Celal5355
@Btas70
Bu adımdan sonra rolü tamamlarsak bu kişiler iban atsın. Bir, belki iki adım daha yapacağım.
Kesene bereket kazancın cogunu yine dağıtıma atiyorsunElimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum abi. Babamdan öyle gördüm, sağolsun rahmetli fazlasıyla paylaşmayı öğretti. Gerek burdan gerek dmden elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. Birilerini sevindirmek bence insanı mutlu ediyor. Ben karşıdakinin niyetine göre yardım etmeyi sevmiyorum, kendi içimden geldiği için yapıyorum. Sağol güzel düşüncelerin için.
Ya fero 😂😂Oguzhanim zenginim hosgeldin
Kemal paşa tatlısı Tebrikler bana nasıl ödül atacaksın. DM deki herşey kapalıElimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum abi. Babamdan öyle gördüm, sağolsun rahmetli fazlasıyla paylaşmayı öğretti. Gerek burdan gerek dmden elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. Birilerini sevindirmek bence insanı mutlu ediyor. Ben karşıdakinin niyetine göre yardım etmeyi sevmiyorum, kendi içimden geldiği için yapıyorum. Sağol güzel düşüncelerin için.
Ehehehe bana dünyaları verseler vermem kızımı BALIM o benim beeeeKediyi geçen sene 7ye aldım bu sene yavrusu oldu 7ye satan petshopa diyorum ne kadar eder bu diyoki 4bin.sanki yarım kedi satiyorim 😁
Vaybe on kişi içine biel gormeedik@Erhan2121 @fearjr1992 rol tamamlanınca siz de iban atarsınız. 10 kişiye 300 göndereceğim. Gönül isterdi daha çok gönderelim, maksat paramız geçsin.