http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 | Kasa 1.5 K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,372
16,437
113
Valla ben olsam su listeden sen ve e kişiye daha atardım diğer kimseye 1 lira atmazdim.öluculere ekmek çıkmaz benden.sen takilmiyosun öyle şeylere.mesela oguza at olunca oda sana atar bende atarım velide atar ama 4 yıldır forumda olan 1 etkinliği olmayan hergun forumda kopartma peşinde olan adamlara atmıyorum atmamda.sen bol keseden dagitiyosun gönlünce olsun diyim
Beni saymaman üzdü abi neyse 😅🧐🧐

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,812
9,109
113
Valla ben olsam su listeden sen ve e kişiye daha atardım diğer kimseye 1 lira atmazdim.öluculere ekmek çıkmaz benden.sen takilmiyosun öyle şeylere.mesela oguza at olunca oda sana atar bende atarım velide atar ama 4 yıldır forumda olan 1 etkinliği olmayan hergun forumda kopartma peşinde olan adamlara atmıyorum atmamda.sen bol keseden dagitiyosun gönlünce olsun diyim
Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum abi. Babamdan öyle gördüm, sağolsun rahmetli fazlasıyla paylaşmayı öğretti. Gerek burdan gerek dmden elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. Birilerini sevindirmek bence insanı mutlu ediyor. Ben karşıdakinin niyetine göre yardım etmeyi sevmiyorum, kendi içimden geldiği için yapıyorum. Sağol güzel düşüncelerin için.

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,637
11,795
113
Serdarim can Can 🥰🥰

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,201
27,426
113
Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum abi. Babamdan öyle gördüm, sağolsun rahmetli fazlasıyla paylaşmayı öğretti. Gerek burdan gerek dmden elimden geldiğince yardım etmeyi seviyorum. Birilerini sevindirmek bence insanı mutlu ediyor. Ben karşıdakinin niyetine göre yardım etmeyi sevmiyorum, kendi içimden geldiği için yapıyorum. Sağol güzel düşüncelerin için.
Bittimi rol kanka

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,357
5,553
113
Kesene bereket kazancın cogunu yine dağıtıma atiyorsun

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,011
10,630
113
Kemal paşa tatlısı Tebrikler bana nasıl ödül atacaksın. DM deki herşey kapalı:)

Ekli dosyalar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,541
38,651
113
Ölücü müyüm testi içim müracat dm dostlar katılım 50 tl puhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...