- 9,838
- 2,250
- 113
İlla denk gelir kazanırsın sürekli kaybetmeyiz 🙂Kemal benim hep aklımda da kuponlarım tutmuyor 🤧🤧🤧
İlla denk gelir kazanırsın sürekli kaybetmeyiz 🙂Kemal benim hep aklımda da kuponlarım tutmuyor 🤧🤧🤧
Bize ulasilmadi canin sagolsunBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Kesene bereket göz-gözBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Dostum seni de severim ama 7 bin kazandım ve işsizim artık bak şu an 4 binini dağıttım kazandığımın nerdeyse hepsini dağıtmış oldum herkese ulaşmaya kalksak olan da yetmez bir dahaki sefere paslaşalım anla beni 🙋♂️Bize ulasilmadi canin sagolsun![]()
4 tane yanlış at seçmişsin yine. Etkinlik açana at ödül kendi cebinden birşeyler yapanlara. Bir gün sıkıştığında yazabilecegin adamlara. Ögretemedik sana şu dağıtım işini bi turlu 🙂Dostum seni de severim ama 7 bin kazandım ve işsizim artık bak şu an 4 binini dağıttım kazandığımın nerdeyse hepsini dağıtmış oldum herkese ulaşmaya kalksak olan da yetmez bir dahaki sefere paslaşalım anla beni 🙋♂️
Kesene bereket kral@JoeQuanqa arkadaşlar listedekiler bu arkadaşa iban atsın parayı kendisine gönderdim bana atmayın. Bol şans
Kazancın daim olsun reis 🔐