- 6,337
- 2,904
- 113
İsmi çıkmayan adama dm den yazmasın sakın
Daim olsun beyler 🧿🧿Seçiyorum kimse kusura bakmasın arkadaşlar ilk sayfadan beri benle burda olanlar var hak neyse o darılmaca olmasın kemal öyle istedi.
@Atabeyrg
@bedof34
@ahmetcansarac61
@sondem61
@Kemal34
Roll açalım ama faul bahsi alma bu sefer 😀İsmi çıkmayan adama dm den yazmasın sakın
Merhaba yılangözTebrikler @Kemal34 usta👉👑
Beyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.Seçiyorum kimse kusura bakmasın arkadaşlar ilk sayfadan beri benle burda olanlar var hak neyse o darılmaca olmasın kemal öyle istedi.
@Atabeyrg
@bedof34
@ahmetcansarac61
@sondem61
@Kemal34
Tek adım roll açacam. Faulsüz. Gelirse kârı dağıtırım ben hep öyle yapıyorum zatenRoll açalım ama faul bahsi alma bu sefer 😀
Teşekkür ederim kesene bereketBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Daim olsun canee 🧿🧿Beyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Merhaba 🙋👋😊Merhaba yılangöz
kesene bereket bay kemalBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Dm den 4. Olayim okeye 4. AraniyorsaBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Kemalim gönlü bol adamsın ama suistimale giriyor bu iş artık. Yarısından fazlasını verdin zaten 1.5 başlamıştınBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Kesene bereketBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Bol şanslarBeyler bakın kimseyi kırmak istemiyorum. 7 bin aldım. 5 kişi 500 burdan 3 kişi 500 de dmden gönderiyorum toplam 8 kişi 500 gönderiyorum daha nolursunuz yazmayın 4 bin dağıtım yapmış oluyorum ulaşamadıklarım bir dahaki sefere bol şans.
Lan Sino bir kere çökmeye çalışma şaşırt lan.Dm den 4. Olayim okeye 4. Araniyorsa
Yok bu seferlik kusura bakma hacım. Para kalmadı diyorum hala zorluyon işsizim hacım yapma şunu işte atıyorum normalde biliyorsunDm den 4. Olayim okeye 4. Araniyorsa
Şaka yapiyom dm yi kapaatYok bu seferlik kusura bakma hacım. Para kalmadı diyorum hala zorluyon işsizim hacım yapma şunu işte atıyorum normalde biliyorsun