- 10,942
- 6,998
- 113
Tebrik ederim 🙏
ahahah0 kişi 500 nasıl Sino ?
Parilament teki 5tl nasıl yakalımresmii wonda geldi sigaralar yakılsın
Saddam nasılsın kral?resmii wonda geldi sigaralar yakılsın
Kankam kendin hariç 4 kişi seç senle birlikte 5 kişiye 500 çekim veriyorum.Tebrikler kemalim
Ey cekkk eyyy 🤣🤣🤣🤣Şimdi işin ilginci seçim çok zor olacak
Ne zor olacak adam işsiz versin 3 kişi roll parası geçsin 5 kişiye gerek yok zaten dost olan bunu söyler.. @Kemal34Şimdi işin ilginci seçim çok zor olacak
tütün içecen o zman knka. benşm arkadaşın bşri gğnlük 300 lira sigaraya para veriyor. ahahaParilament teki 5tl nasıl yakalım
Valla dostum ilk sayfadan bu sayfaya kadar takip edenler var sonra gelenler var ondan dolayı. Benlik değilNe zor olacak adam işsiz versin 3 kişi roll parası geçsin 5 kişiye gerek yok zaten dost olan bunu söyler.. @Kemal34
Tebrikler kankaKankam kendin hariç 4 kişi seç senle birlikte 5 kişiye 500 çekim veriyorum.
Kalanıyla CL maçlarına kupon mu kanka çek hepsini çıtırlık ayır. Yine de sen işini bilirsin ama işten çıktın yaKankam kendin hariç 4 kişi seç senle birlikte 5 kişiye 500 çekim veriyorum.
Az içmek lazım zevk işi bu zevk almadığın şeyi içmeyeceksin daha iyi az iç iyisini iç bana göretütün içecen o zman knka. benşm arkadaşın bşri gğnlük 300 lira sigaraya para veriyor. ahaha
8 kisi 200 mantikliNe zor olacak adam işsiz versin 3 kişi roll parası geçsin 5 kişiye gerek yok zaten dost olan bunu söyler.. @Kemal34
yok sende metin gibi ikna kabiliyeti ahahha8 kisi 200 mantikli