- 28,018
- 27,218
- 113
Küçük rollerde beğeni pek bilemedim şimdi puahaBastık yine faul kuponuna roll açtık beqen qec
Küçük rollerde beğeni pek bilemedim şimdi puahaBastık yine faul kuponuna roll açtık beqen qec
Biliyorum bunları alt oynuyorsun üst oluyor üst oynuyorsun alt oluyor terslerŞom ağızlı 😐
Osimhen faktörü var. Yoksa çok zor maç olur. Haksız rekabet deli oğlanKadro kalburüstü o güne göre kardo. Prag maçı ile alakası yok bu maçın.
Bu sefer düz olsun bizim dediğimiz olsunBiliyorum bunları alt oynuyorsun üst oluyor üst oynuyorsun alt oluyor tersler
Beğeniden 2 kişi seçip atacam çıtır çerezlik ya. PatlamazsakKüçük rollerde beğeni pek bilemedim şimdi puaha
Aynen valla sırtı dönük böyle bi orta saha yok çok iyi oynuyor iyi görüyor.İlkay ayarı veriyor gibi Saneye kanka bizim için yılın transferi bu sene ilkay gerçekten canla başla oynuyor.
Haydi bakalım umarım 🤞Bu sefer düz olsun bizim dediğimiz olsun
Kemalim sessiz ol 5-0 bite ce.Dakika 85 5.5 altı oranı hala 2 nasıl Bi maça oynamışız 😅
Bol şanslar dilerim 🙏Üç adım, ulaşırsak 3 kişi 500
İlk Adım
Nantes U19, sabah U19 5.5 alt
2-7Küçük rollerde beğeni pek bilemedim şimdi puaha
Sabah çok zayıf takımda herkes 5.5 üste yüklenmiştir ilk yarı patlatırlar inşallahDakika 85 5.5 altı oranı hala 2 nasıl Bi maça oynamışız 😅
Verir benceBu maça uzatma verilmez ben diyim
Max 1 verirVerir bence
İnş kardoSabah çok zayıf takımda herkes 5.5 üste yüklenmiştir ilk yarı patlatırlar inşallah
Senem nerelerdesin sen be yaşlandın iyice yazmıyonda pekBol şanslar dilerim 🙏