- 9,838
- 2,250
- 113
Liverpool maçından zor olacağı kesinForumda çok gs li var. Yoksa 5.5 üst ve ms 2 basıp çekiliş postu açacaktım. Linçten korktum
Liverpool maçından zor olacağı kesinForumda çok gs li var. Yoksa 5.5 üst ve ms 2 basıp çekiliş postu açacaktım. Linçten korktum
Bana zor maç gibi geliyor ama.Gs bugün içinden geçecek çok kupon yaptım gsye kombine tek vs gelmezse battık zaten 🤣
Profil yapıldı bugün en az 2 bekliyoruz şahıstanGs bugün içinden geçecek çok kupon yaptım gsye kombine tek vs gelmezse battık zaten 🤣
Sen parayi ver bana ben açarım senin yerine puahaForumda çok gs li var. Yoksa 5.5 üst ve ms 2 basıp çekiliş postu açacaktım. Linçten korktum
İşte çok yüklenme oldu acaba diyorum yine bi prag faciası gelir mi. Umarım gelmez basmadım yensin gsGs bugün içinden geçecek çok kupon yaptım gsye kombine tek vs gelmezse battık zaten 🤣
Senin için maci özel takip edecem dost puabaGs bugün içinden geçecek çok kupon yaptım gsye kombine tek vs gelmezse battık zaten 🤣
Belli olmazki son dakika yemesinler deDk 75
Skor 4-0
yani 85 kadar böyle gitse tamamdır bu iş
Bastık yine faul kuponuna roll açtık beqen qecSen parayi ver bana ben açarım senin yerine puaha
İnşallah son maç patlama maçı olmuştur kanka bugün gerçek saneyi izlerizProfil yapıldı bugün en az 2 bekliyoruz şahıstan
Kesinlikle katılıyorumLiverpool maçından zor olacağı kesin
6yı atmak için 5i attılar 🧐😵💫Erken oldu daha çok dakika var böyle hesaplamamıştık yattık
Valla tek ona heyecanlanıyorum kadroda bi kafaya koysa neler izletir varya ilkay antremanda sakatlandı o kötü olduİnşallah son maç patlama maçı olmuştur kanka bugün gerçek saneyi izleriz
Kadro kalburüstü o güne göre kardo. Prag maçı ile alakası yok bu maçın.İşte çok yüklenme oldu acaba diyorum yine bi prag faciası gelir mi. Umarım gelmez basmadım yensin gs
Şom ağızlı 😐6yı atmak için 5i attılar 🧐😵💫
İlkay ayarı veriyor gibi Saneye kanka bizim için yılın transferi bu sene ilkay gerçekten canla başla oynuyor.Valla tek ona heyecanlanıyorum kadroda bi kafaya koysa neler izletir varya ilkay antremanda sakatlandı o kötü oldu