- 45,446
- 25,132
- 113
Sane ikram etti osimhen kaçırxı şu driblinge bak
Kazan kral kazan tek umudumuz sensin suanKanka bu adımı geçersek son adım yapacağız. Eğer tamamlarsak 3 kişi 500 dedim 5 kişi 500 olacak sen kendinle birlikte 4 kişi seçersin. Daha da kuruş çıkmaz işten çıkarıldığım için bana da para lazım. Teşekkürler.
Tamamdır kanka inş olsunda gerisi önemli değilKanka bu adımı geçersek son adım yapacağız. Eğer tamamlarsak 3 kişi 500 dedim 5 kişi 500 olacak sen kendinle birlikte 4 kişi seçersin. Daha da kuruş çıkmaz işten çıkarıldığım için bana da para lazım. Teşekkürler.
Allah belasını vermesin artık 5dk önce bitmeliydiSakatlık oldu daha da uzayacak
Ondan oncede direkten dondu tam atamayana atarlae olacaktiSane ikram etti osimhen kaçırxı şu driblinge bak
2 dakikadır yatıyor adamAllah belasını vermesin artık 5dk önce bitmeliydi
Ust oynasa uzatma +1 verirdi maxBi maçta 90+8 veya tam verdiği uzatmada bitse şaşırcsm üst oynasa. Şimdiyr bitmişti
Üst bekliyo olsak hayatta gol çıkmayacak bi maç bu mesela2 dakikadır yatıyor adam
Aynen orda davinson ikram etti bi nevi boşluk yarattılar bunlar zaten atarsa böyle atar 2 dir höyle ksçırdılar ya biz 3-0 yapcaz gibiOndan oncede direkten dondu tam atamayana atarlae olacakti
Boyle biter @Kemal34 dedim ben 🤣🤣Aynen orda davinson ikram etti bi nevi boşluk yarattılar bunlar zaten atarsa böyle atar 2 dir höyle ksçırdılar ya biz 3-0 yapcaz gibi