Ulen sahtekar cippp😂😂😂😂Selamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Sktr yavşak 😂😂😂Neyse arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım kimseyide yormaya gerek yok beğenenlerden iki kişiyi şeçiyorum
Sec mNeyse arkadaşlar konuyu fazla uzatmayalım kimseyide yormaya gerek yok beğenenlerden iki kişiyi şeçiyorum
60 k mesaj şerefine rol aç reis 🥰
Ulan ne60 k mesaj şerefine rol aç reis 🥰
Oha 60k ne olummmm60 k mesaj şerefine rol aç reis 🥰
Bu pici rahat 6 senedir tanirim daha cocuktu inbe parasi varken melektir parasi bitince canavar oluri kedicik Uzatma sen çek iki kişi
Reisin parmakları hızlı 🥰Oha 60k ne olummmm
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 910863kazananlar dm üzerinden iban iletsinler tebrikler
Lan ben de ayığım bunaBu pici rahat 6 senedir tanirim daha cocuktu inbe parasi varken melektir parasi bitince canavar olur
Kesene bereket kazanç daim olsunSelamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Benim sorunum yok onunla cok al ver yaptik tek parca 2 ser 3 er k atmisligimiz var birbirimizeLan ben de ayığım buna
Muro bişey sorucam senin sorunun ne dostum gereksiz ortamı geriyorsun?Lan ben de ayığım buna
Kardeş o lafı kime dedin?Bu pici rahat 6 senedir tanirim daha cocuktu inbe parasi varken melektir parasi bitince canavar olur