- 1,320
- 858
- 113
Kazananlar belirlendi ödüller gönderilecektir tüm dostların ilgisine teşekkür ederim
Son düzenleme:
aleyküm selam tebriklerSelamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Günaydın değerli dostumGünaydın dost kazancın daim olsun
Bol şansın olsun reis 🥰Selamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Teşekkür ederim ☺aleyküm selam tebrikler
Tebrikler istediğine özelden Ulaş bu şekil açmana gerek yokSelamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Eyvallah kardeşimBol şansın olsun reis 🥰
Muro kimseyi tanimiyorumki forumda dostTebrikler istediğine özelden Ulaş bu şekil açmana gerek yok
Daim olsun🤌🏽Selamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Ama böyle konu siler başkan Emin ol sen göndermek istesigin 2 kişi seç dm den yaz onlara benceEyvallah kardeşim![]()
Günaydın bol kazançlarSelamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()
Biri muro diğeri slotman bence :/Muro kimseyi tanimiyorumki forumda dost![]()
Reiw tanımak önemli degilki sen bul 2 kişi gönder emin ol sohbetinde muhabbetinde olurMuro kimseyi tanimiyorumki forumda dost![]()
Tanıdığına Ulaş işteMuro kimseyi tanimiyorumki forumda dost![]()
Yok be reis estafurullah 🥰Biri muro diğeri slotman bence :/
Kazancın daim olsun dostSelamün aleyküm dostlarım değerli admin arkadaşlar bugün kumardan biraz parayı vurdum sizlerinde müsaadesi olursa beğenenlerin arasından 2 kişiye 250 TL vermek isterim farkındayım miktar çok büyük değil ama mühim olan kalplere dokunmak ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak herkese iyi forumlar hayırlı sabahlar dilerim![]()