- 49
- 6
- 8
Tebrikler ne kadar yatırdın cevrim yaptın mı yatırdığın parayıarkadaşlar yaklaşık 2 saat sürdü çekimim geldi rahat olun ödüyor siteEkli dosyayı görüntüle 734775
Tebrikler ne kadar yatırdın cevrim yaptın mı yatırdığın parayıarkadaşlar yaklaşık 2 saat sürdü çekimim geldi rahat olun ödüyor siteEkli dosyayı görüntüle 734775
Helal olsun 84k çevrim yapmışsınevet 2800 civarı çıkmıştı freespin den direkt o miktara sabitlendi
yatırım yaptın mıarkadaşlar yaklaşık 2 saat sürdü çekimim geldi rahat olun ödüyor siteEkli dosyayı görüntüle 734775
Kankam ne kadar yatırım yaptın ve çevrimi hangi oyunda tamamladin?arkadaşlar yaklaşık 2 saat sürdü çekimim geldi rahat olun ödüyor siteEkli dosyayı görüntüle 734775
Üye değilim bro ekletirsen yarı yarı yapalımBetjolly üye olmuyan varsa yarı yarıya msj atsın kahpelik yapcak uzak durusn
Çevrimi hangi oyundan yaptın acaba? Aviator spaceman vb. oyunlara girince hata veriyor.Ben 1 saat oldu 50tl yatırdım arkadaşlar ilk kazandığınız yani freespin yada frerbetten kazandığınız tutar+yaptırdığınız tutarı çekebiliyorsunuz
Valla ben sweet bonanza da yapmıştımÇevrimi hangi oyundan yaptın acaba? Aviator spaceman vb. oyunlara girince hata veriyor.
Freespin den çıkan kazanc 30 kat cevrimi varBin çıkarsa bin yatırıp 30 kat cevrimmi yapıyoruz ?
Hiç anlamadım hacı yazdiginuFreespin den çıkan kazanc 30 kat cevrimi var
100 yatırım yapıp sadece ilk başta Freespin den ne çıktıysa onu çekebiliyorsun yatırım yaptığım gibi Freespin den çıkan bakiye ye guncellendi kasa 17 k kasa vardı anladığım bu Canlı destek yok bisey yok
Freespin den çıkan kazancın 30 kat cevrimi var cevrim bitti mi 100 yatırıp Freespin den çıkan kazancı cekebilirsin max cekimi nedir bilmiyorum isteHiç anlamadım hacı yazdiginu
üye olduktan sonra promo yerine kodu yazıyorsun veriyor ama şartları bende tam anlamadımBunu nasıl alıyoruz
Sana zahmet kodu atabilir misin ya bulamadım Kaç sayfa okudumüye olduktan sonra promo yerine kodu yazıyorsun veriyor ama şartları bende tam anlamadım