- 6,430
- 2,647
- 113
Hiç gülecek modum yoktu teşekkür ederim dostTanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
Hiç gülecek modum yoktu teşekkür ederim dostTanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
adamlar keleş takıyor nereye kaçacan şırnaktan vallaha otogara gitmen gömerler adamı oradaAslında güzel fikir şırnaktan bir aşiret kızı bulsak sonra gürcüye kaçarız gerçi sınıra varmadan delik deşik oluruz herhalde
bulundu bile dostTanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
Denizlide yaşıyor @Kara4733 😀O mardinliydi forumda Denizlili kim var ?
Söyle dost isim verbulundu bile dost
bir kaç gün önce kaybolmuştu bulundu bile hatta karısı hata yapabilir falan demişSöyle dost isim ver
Belki bizim kod konusunda kod kovalıyordurHeryerde aranıyor
Bizde boş değiliz bra da adamların kaçını vurucan vurdukça özel alanlarında spawn olup geri gelirler aqadamlar keleş takıyor nereye kaçacan şırnaktan vallaha otogara gitmen gömerler adamı orada
Dur la ölüm listesine dönüşecek Müge anlıya cikcaz sil benidikkat dağıtmak için açıyor buda olabilir listeye eklendin dost
Benı nıye etıketledın kucu kucu 😀
Dur la ölüm listesine dönüşecek Müge anlıya cikcaz sil beni![]()
Yanlışın var ,karisi dönsün borc varsa evi de satarız kapatırız dedi, adam da evin parasını almak için geri gelmişbir kaç gün önce kaybolmuştu bulundu bile hatta karısı hata yapabilir falan demiş
ahahaaha harbiden mahjun j define bölümü gibiDur la ölüm listesine dönüşecek Müge anlıya cikcaz sil beni![]()
Metin yaşıyormusnBenı nıye etıketledın kucu kucu 😀
Ulan atvye mi attın
BazenMetin yaşıyormusn
😂😂😂😂ne kadar dağıttıArkadaşlar damat @Kara4733 kızın ailesi altınları geri istiyormuş. O yüzden dağıtımları geri gönderin. Şu an 10 adet altın açığımız var😂