- 18,978
- 8,052
- 113
Öğlen bunu Facebook ta gördüm paylaşım yapacaktım da resim boyutu büyük dedi bende VazgeçtimTanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
Öğlen bunu Facebook ta gördüm paylaşım yapacaktım da resim boyutu büyük dedi bende VazgeçtimTanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
Heryerde aranıyorÖğlen bunu Facebook ta gördüm paylaşım yapacaktım da resim boyutu büyük dedi bende Vazgeçtim
Yok demi bugün forumda
parası bitmiştir kralınadam 6 gün sonra geri dönmüş bunu bile araştırmadan açmışsın kolpa sıkmayı acilen bırakmalısın
O eleman muhtemelen kasayı patates etti bir süre uğramaz diye tahmin ediyorumYok demi bugün forumda
Kara yapmaz öyle şey😀Yaklaştık herhalde herkes kara diyor
Bulana roll mü actiracaklar?Tanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
Ne dedim
ÖyleBulana roll mü actiracaklar?
Bulacağız az kaldıulan o kadar takıları koyuyor bir roll açıp 5 kişi 50k dağıtmıyor ayıp valla kimse
Yargıtay a göre bu kelime hakaret sayilmiyor
Forumda dm den paraları sayıyoruz. Para sayma makinesi bozuldu yenisini almaya gitti @Kara4733 😀Yok demi bugün forumda
Beyler roll acicam ben değilimBulacağız az kaldı
Cenabet Betin CEO'su bu awTanıyan eden varsa forumdan biri ise bilgi verin arkadaşlar yardımcı olalım aileye
Aslında güzel fikir şırnaktan bir aşiret kızı bulsak sonra gürcüye kaçarız gerçi sınıra varmadan delik deşik oluruz herhaldeulan o kadar takıları koyuyor bir roll açıp 5 kişi 50k dağıtmıyor ayıp valla kimse
O mardinliydi forumda Denizlili kim var ?Ulan bu adam yoksa kara olmasın dün holide 6 haneli basan
dikkat dağıtmak için açıyor buda olabilir listeye eklendin dostBeyler roll acicam ben değilim![]()