Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybolan 1.5M $

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,459
2,792
113
Ya boş verin ugraşmayın arkadaş gergin bugun biraz olabilir bazen hepimiz geriliyoruz ters bi gün oluyo sıkıntılar oluyo idare edicez birbirimizi

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,687
9,736
113
2sifir atmis tokenin pesine dusulmez 1.5m dolar olarak bakiyor duruma token sahibi. Fakat token olarak bakmasi gerekiyor. Kurtarsa bile 1.5m dolar degil tokenin kendisininde olan miktari kurtarabilir. Bu da hic deger kaybetmemis haliyle max 15bin dolar yapar. Iyi forumlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,159
84,905
113
Akıllı emeğiyle zekasıyla bir yerlere gelmiş hiçbir iş insanı böyle miktarları böyle saçma sapan altcoinlere hiçbir zaman bağlamaz başka bir bok var o işte

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
5,623
113
Akıllı emeğiyle zekasıyla bir yerlere gelmiş hiçbir iş insanı böyle miktarları böyle saçma sapan altcoinlere hiçbir zaman bağlamaz başka bir bok var o işte
Asıl sağlam iş adamlarının parasına para kattığı yada kara paraları aklayabilmek için kullandıkları en yaygın yöntem.1.5Milyon dolar burada çok büyük para olarak görülüyor ama Bebekte Erenköyde Florya’da o paraya ev gelmiyor.Hatta oda bile alınamaz o paraya.O adam o parayı oraya bağladıysa emin ol altında son model aracı en kıyakta evi ve aylık minimum milyon geliri vardır.İş adamı olupta kripto kullanmayan bir insan görmedim ben.Hiçbir şey yapmasa bile para aklaması yapıyorlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,159
84,905
113
Asıl sağlam iş adamlarının parasına para kattığı yada kara paraları aklayabilmek için kullandıkları en yaygın yöntem.1.5Milyon dolar burada çok büyük para olarak görülüyor ama Bebekte Erenköyde Florya’da o paraya ev gelmiyor.Hatta oda bile alınamaz o paraya.O adam o parayı oraya bağladıysa emin ol altında son model aracı en kıyakta evi ve aylık minimum milyon geliri vardır.İş adamı olupta kripto kullanmayan bir insan görmedim ben.Hiçbir şey yapmasa bile para aklaması yapıyorlar
Bu kısmı atladın sanırım dost
Akıllı emeğiyle zekasıyla
Başka bir şey var o işin içinde para bağlayan adamda o parasını kontrol eder araştırır sacmalık yani bu ben chz coin patladığı zaman öyle adamlar biliyorum transfer haberlerini yapılan anlaşmaları 1 gün önceden daha haber olmadan öğreniyordu
Yok bir ev gelmiyor falan Akıllı adam her zaman akıllıdır helal emeğiyle kazanan adam her zaman araştırarak iş yapar bağlantıları vardır ya da oluşur para milyon dolar seviyelerine geldikten sonra
Çerez parası gibi basan adam illegaldir araştırmadan iş yapan adam bulunduğu konuma da haketmeden gelmiştir

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
119
43
Buhar oldu kardes.bak sana bi mevzuda ben anlatayim 2005 yilinda akrbalarimdan birine(asker) bazi envanter lazim oldu tufek durbunu yuksek kalite celik yelek gibi bunlar bi grupla baglantiya gecmisler ama adamlar odemeyi sadece bitcoin uzerinden aliyormus bana sordu halledebilirmisin diye bende bi hacker vasitasiyla isi hallettim ama benim soguk cuzdanda odemeden sonra 109 bitcoin kaldi o zamanlar bu borsalar falan yok zaten cok az kisi bitcoin biliyor o oyle kaldi unutuldu konyada bir ofisteydi hicbir degeri yoktu yillar sonra akrabamla muhabbet ederken dedikki amma para vermisiz bu boktan seylere diye gulerken aklima 109 bitcoin kaldigi geldi dedim ki ofis duruyormu benim oraya gitmem lazim yok yegenim dedi orayi dagittik istanbula gectik dedim bilgisayarlar flashdiskler hard diskler nerde hepsi imha olmus yani 109 bitcoin blockchainde boslukta geziyor buhar oldu
2005 te Bitcoin yoktu yalan

.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,564
17,615
113
2sifir atmis tokenin pesine dusulmez 1.5m dolar olarak bakiyor duruma token sahibi. Fakat token olarak bakmasi gerekiyor. Kurtarsa bile 1.5m dolar degil tokenin kendisininde olan miktari kurtarabilir. Bu da hic deger kaybetmemis haliyle max 15bin dolar yapar. Iyi forumlar
Kardeşim sen anliyon bu işlerden yatırım tavsiyesi Verde zengin olalim

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,644
4,550
113
Yakın bi arkadaş vardı başına gelmişti 80bin tl kaybolduydu kurtardıydı o insallah kurtarır o adamda yok sayilacak para değil 60m

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
5,623
113
Bu kısmı atladın sanırım dost
Akıllı emeğiyle zekasıyla
Başka bir şey var o işin içinde para bağlayan adamda o parasını kontrol eder araştırır sacmalık yani bu ben chz coin patladığı zaman öyle adamlar biliyorum transfer haberlerini yapılan anlaşmaları 1 gün önceden daha haber olmadan öğreniyordu
Yok bir ev gelmiyor falan Akıllı adam her zaman akıllıdır helal emeğiyle kazanan adam her zaman araştırarak iş yapar bağlantıları vardır ya da oluşur para milyon dolar seviyelerine geldikten sonra
Çerez parası gibi basan adam illegaldir araştırmadan iş yapan adam bulunduğu konuma da haketmeden gelmiştir
Şeninde atladığın bir şey var güzel kardeşim.Zaten helal parayla çalışan adam o bahsettiğin milyonları göremez.Parasına 1 kuruş bile haram karıştırmadan milyonlarca lirayı gören bir Allahın kulu olamaz.Ne demişler çok söz yalansız çok parada haramsız olmaz diye.O yüzden milyonları olan adamın kriptoda olması kadar doğal bir şey yok

Son düzenleme:

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,159
84,905
113
Şeninde atladığın bir şey var güzel kardeşim.Zaten helal parayla çalışan adam o bahsettiğin milyonları göremez.Parasına 1 kuruş bile haram karıştırmadan milyonlarca lirayı gören bir Allahın kulu olamaz.Ne demişler çok söz yalansız çok parada haramsız olmaz diye.O yüzden milyonları olan adamın kriptoda olması kadar doğal bir şey yok
Uzatmanın manası yok aynı telden konuşmuyoruz

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
705
113
Buhar olmuştur fakat bu kadar yüksek meblağın gidişatı burada araştırılmaz :D daha detaylı için coin uzmanlarıyla iletişime geçmeli

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
41
13
8
Ablacığım bir konu değil ama
coin falan konuları yasal hak idda edebileyim bir şey sanırım
O dönmeyince maile içerden biri yemiştir o parayı
tahminim
Ayrıca 1.5 milton dolar unutulur mu diyenler herj3s bizin givi degil amk 😀