Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybolan 1.5M $

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,536
2,415
113
Belki de kaybolmamistir bahane olmuştur

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,295
22,263
113
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle konu tamamen gerçek onu belirtiyim. Dün eniştemin ofisine gitmiştim.(Yazılım firmasında satış müdürü) Uzun yıllar samimi olduğu müşterilerinden birisi geldi. Öyle havadan sudan konuşurken adam konuyu açtı. CoinW platformunda geçen yıl FSP Coine 1.2M$ yatırım yapmış. Ekim 2024 ten Aralık ayına kadar mailler gelmiş işte FSP coin kaldırılacak başka coine dönüştürün gibisinden. Adam da çok ilgilenmemiş daha doğrusu Coin listeden kalkacak diye düşünmemiş. Normal Coin maili diye düşünmüş. Herneyse Aralık 2024 te 1.5M$ a kadar yükselmiş parası fakat Ocak itibariyle coin kaybolmuş. Şimdi bu Coin nasıl kurtarılır bir yolu varmı ya da tamamen kayboldu mu? Bilgisi olanlar yazabilirse çok memnun olurum.
2 elham 1 subaneke

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,255
13,350
113
Buhar oldu kardes.bak sana bi mevzuda ben anlatayim 2005 yilinda akrbalarimdan birine(asker) bazi envanter lazim oldu tufek durbunu yuksek kalite celik yelek gibi bunlar bi grupla baglantiya gecmisler ama adamlar odemeyi sadece bitcoin uzerinden aliyormus bana sordu halledebilirmisin diye bende bi hacker vasitasiyla isi hallettim ama benim soguk cuzdanda odemeden sonra 109 bitcoin kaldi o zamanlar bu borsalar falan yok zaten cok az kisi bitcoin biliyor o oyle kaldi unutuldu konyada bir ofisteydi hicbir degeri yoktu yillar sonra akrabamla muhabbet ederken dedikki amma para vermisiz bu boktan seylere diye gulerken aklima 109 bitcoin kaldigi geldi dedim ki ofis duruyormu benim oraya gitmem lazim yok yegenim dedi orayi dagittik istanbula gectik dedim bilgisayarlar flashdiskler hard diskler nerde hepsi imha olmus yani 109 bitcoin blockchainde boslukta geziyor buhar oldu
Satoshi Nakomoto Bitcoini zaten 2008de çıkardi sen 2005de nasıl kullandın peki bro

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
1,392
113
Satoshi Nakomoto Bitcoini zaten 2008de çıkardi sen 2005de nasıl kullandın peki bro
Kardes bitcoin cok eski zamanlardan beri kullaniliyordu sadece o donemde deepweb nedir bitcoin nedir bilen yoktu uluslararasi silah ticareti ve gizli kalmasi gereken odemeler (siyasilere senatorlere rusvet gibi) sonra bu coinleri zulaladilar satoshi diye bir adam uydurdular cunku paralarini gercege dondurmek zorundaydilar daha sonra trump gibi elon musk gibi adamlarla bu paralari degerlendirme plani vardi 2002 senesinden beri kullanilan ama normal halka 2011de tanitilmaya baslayan bir olgu satoshi diye bir adam hic yasamadi

Ayazmami23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
422
155
43
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle konu tamamen gerçek onu belirtiyim. Dün eniştemin ofisine gitmiştim.(Yazılım firmasında satış müdürü) Uzun yıllar samimi olduğu müşterilerinden birisi geldi. Öyle havadan sudan konuşurken adam konuyu açtı. CoinW platformunda geçen yıl FSP Coine 1.2M$ yatırım yapmış. Ekim 2024 ten Aralık ayına kadar mailler gelmiş işte FSP coin kaldırılacak başka coine dönüştürün gibisinden. Adam da çok ilgilenmemiş daha doğrusu Coin listeden kalkacak diye düşünmemiş. Normal Coin maili diye düşünmüş. Herneyse Aralık 2024 te 1.5M$ a kadar yükselmiş parası fakat Ocak itibariyle coin kaybolmuş. Şimdi bu Coin nasıl kurtarılır bir yolu varmı ya da tamamen kayboldu mu? Bilgisi olanlar yazabilirse çok memnun olurum.
Knka coin delist olmadan bir hafta önce bildirim geliyor sana eğer coini satmazsan puff para buhar olup gider

Seriyabih

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
1,785
113
valla şu ülkede dolandırıcı olmak sanırım en kolay şey ya, bu kadar mı kolay para peşinde koşan, dolandırılmaya yer arayan insan aynı yerde durabilir inanılmazız gerçekten.

haberlerde izlediğimiz milyon dolarlık saçma sapan kripto vurgunları bundan geliyor herhalde.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
5,623
113
Coin delist olmadan önce hangi cüzdanda tutuyormuş?Soğuk cüzdandaysa zincirlemeleri aktif miydi?Sıcak cüzdanda ise merkezi destekleyen yer miydi?Bunlar hakkında bilgi verirsen bir yol söyleyebilirim.Ayrıca coinin piyasadan kaldırılması yok olduğu anlamına gelmiyor.Şu anda bahsi geçen coin yerlerde delist olmuş.Zaten çıkardığında değil yatırdığı parayı çeyreğini bile zor alır ama hiç yoktan 1 0’dan büyüktür.

aligalisali

Üye
Yeni Üye
47
91
33
Kardes bitcoin cok eski zamanlardan beri kullaniliyordu sadece o donemde deepweb nedir bitcoin nedir bilen yoktu uluslararasi silah ticareti ve gizli kalmasi gereken odemeler (siyasilere senatorlere rusvet gibi) sonra bu coinleri zulaladilar satoshi diye bir adam uydurdular cunku paralarini gercege dondurmek zorundaydilar daha sonra trump gibi elon musk gibi adamlarla bu paralari degerlendirme plani vardi 2002 senesinden beri kullanilan ama normal halka 2011de tanitilmaya baslayan bir olgu satoshi diye bir adam hic yasamadi
çok güzel hayal dünyasında yaşıyosun ilk blok zinciri 2008 yılında bilinmeyen bir kişi tarafından bir forum sitesinde tanıtıldı , 2005 te falan bitcoin yoktu yani 2009 yılında bile bazı büyük yazılımcılar kullanıyodu sadece

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,337
2,114
113
1.5m dolar için forumdan değil profesyonellerden yardım istenilir. Senin adam paralı ama bi tık ahmak galiba.

Geçmiş olsun.

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,623
3,310
113
1.5m dolar için forumdan değil profesyonellerden yardım istenilir. Senin adam paralı ama bi tık ahmak galiba.

Geçmiş olsun.
Para sahibi ben değilim farkındaysan. Adam kime nasıl yardım talep etti bilmiyorum ama işin peşini bırakmış modda takılıyor gibi. Umudu kesmiş gibi hani yardımcı olsa birisi ne alırsa pay verecek öyle söylüyor.

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,623
3,310
113
Coin delist olmadan önce hangi cüzdanda tutuyormuş?Soğuk cüzdandaysa zincirlemeleri aktif miydi?Sıcak cüzdanda ise merkezi destekleyen yer miydi?Bunlar hakkında bilgi verirsen bir yol söyleyebilirim.Ayrıca coinin piyasadan kaldırılması yok olduğu anlamına gelmiyor.Şu anda bahsi geçen coin yerlerde delist olmuş.Zaten çıkardığında değil yatırdığı parayı çeyreğini bile zor alır ama hiç yoktan 1 0’dan büyüktür.
Dm atar mısın bro

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
1,392
113
çok güzel hayal dünyasında yaşıyosun ilk blok zinciri 2008 yılında bilinmeyen bir kişi tarafından bir forum sitesinde tanıtıldı , 2005 te falan bitcoin yoktu yani 2009 yılında bile bazı büyük yazılımcılar kullanıyodu sadece
Lan oglum size bi bilgi verdik hepiniz uzman kesildi sen 2005te iki yasindayken biz turkmenlere silah muhimmat goturuyoduk oglum internetin size soyledigi seyler bilmenizi istedikleri deep web 2001 tyilimdan beri kiralik katil uluslararasi silah ve insan kacakciligi kkara para aklama darbe ve yonetime el koyma gibi hizmetler veriyor kisiler referansla birbirine coin yolluyor satoshi diye birisi yok sizin onunuze arpa koyup altinizdan yumurtayi aliyorlar internette her yazan seyi dogru saniyorsun salaksin olum nerde hangi konumda olursan ol onlarin istedigi adamsin salaksin siz hayal aleminde yasarken onlar kendilerine yarattiklari paralel evrende insan eti yiyorlar herseye cok cabuk karar verme sorgula

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,254
576
113
Delist olunca böyle oluyormuş demek vay be az parada değil

aligalisali

Üye
Yeni Üye
47
91
33
Lan oglum size bi bilgi verdik hepiniz uzman kesildi sen 2005te iki yasindayken biz turkmenlere silah muhimmat goturuyoduk oglum internetin size soyledigi seyler bilmenizi istedikleri deep web 2001 tyilimdan beri kiralik katil uluslararasi silah ve insan kacakciligi kkara para aklama darbe ve yonetime el koyma gibi hizmetler veriyor kisiler referansla birbirine coin yolluyor satoshi diye birisi yok sizin onunuze arpa koyup altinizdan yumurtayi aliyorlar internette her yazan seyi dogru saniyorsun salaksin olum nerde hangi konumda olursan ol onlarin istedigi adamsin salaksin siz hayal aleminde yasarken onlar kendilerine yarattiklari paralel evrende insan eti yiyorlar herseye cok cabuk karar verme sorgula
helal sana youtubede cok fazla video izlemişsin sen :D velet ya