Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybolan 1.5M $

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,623
3,310
113
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle konu tamamen gerçek onu belirtiyim. Dün eniştemin ofisine gitmiştim.(Yazılım firmasında satış müdürü) Uzun yıllar samimi olduğu müşterilerinden birisi geldi. Öyle havadan sudan konuşurken adam konuyu açtı. CoinW platformunda geçen yıl FSP Coine 1.2M$ yatırım yapmış. Ekim 2024 ten Aralık ayına kadar mailler gelmiş işte FSP coin kaldırılacak başka coine dönüştürün gibisinden. Adam da çok ilgilenmemiş daha doğrusu Coin listeden kalkacak diye düşünmemiş. Normal Coin maili diye düşünmüş. Herneyse Aralık 2024 te 1.5M$ a kadar yükselmiş parası fakat Ocak itibariyle coin kaybolmuş. Şimdi bu Coin nasıl kurtarılır bir yolu varmı ya da tamamen kayboldu mu? Bilgisi olanlar yazabilirse çok memnun olurum.

mrt2131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,122
1,314
113
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle konu tamamen gerçek onu belirtiyim. Dün eniştemin ofisine gitmiştim.(Yazılım firmasında satış müdürü) Uzun yıllar samimi olduğu müşterilerinden birisi geldi. Öyle havadan sudan konuşurken adam konuyu açtı. CoinW platformunda geçen yıl FSP Coine 1.2M$ yatırım yapmış. Ekim 2024 ten Aralık ayına kadar mailler gelmiş işte FSP coin kaldırılacak başka coine dönüştürün gibisinden. Adam da çok ilgilenmemiş daha doğrusu Coin listeden kalkacak diye düşünmemiş. Normal Coin maili diye düşünmüş. Herneyse Aralık 2024 te 1.5M$ a kadar yükselmiş parası fakat Ocak itibariyle coin kaybolmuş. Şimdi bu Coin nasıl kurtarılır bir yolu varmı ya da tamamen kayboldu mu? Bilgisi olanlar yazabilirse çok memnun olurum.
Yazık olmuş yaw az para değil inşallah kurtarir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,495
12,596
113
Valla adamın dediği kurtarabilene ana param hariç kârı onun olsun. Böyle söyledi.
Bu kadar yatırım yapıp gelen mailleri diklemeyen adamın çok parası vardır koymaz ona. Soruna gelecek olursak bu işle uğraşan yazılım şirketleri var onlara basvursun herhangi bir ihtimal varsa mutlaka onlar he yorulu denerler

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,295
12,685
113
Bu kadar yatırım yapıp gelen mailleri diklemeyen adamın çok parası vardır koymaz ona. Soruna gelecek olursak bu işle uğraşan yazılım şirketleri var onlara basvursun herhangi bir ihtimal varsa mutlaka onlar he yorulu denerler
Sanmıyorum kanka bi
Tanıdığın yakınını kandırdılar bu tarz bir iddia ile kripto aracılığı ile farklı cüzdanlara türlü yatırım yaptırıp çektiler bir şekilde dümdüz 85bin dolar parası buhar olup uçtu 4 milyon az tutar değil 25 milyon tl kazanacağım derken tüm varlığından oldu eşi terk etti perişan halde fabrika işçisi şuanda

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
1,391
113
Merhaba arkadaşlar.

Buhar oldu kardes.bak sana bi mevzuda ben anlatayim 2005 yilinda akrbalarimdan birine(asker) bazi envanter lazim oldu tufek durbunu yuksek kalite celik yelek gibi bunlar bi grupla baglantiya gecmisler ama adamlar odemeyi sadece bitcoin uzerinden aliyormus bana sordu halledebilirmisin diye bende bi hacker vasitasiyla isi hallettim ama benim soguk cuzdanda odemeden sonra 109 bitcoin kaldi o zamanlar bu borsalar falan yok zaten cok az kisi bitcoin biliyor o oyle kaldi unutuldu konyada bir ofisteydi hicbir degeri yoktu yillar sonra akrabamla muhabbet ederken dedikki amma para vermisiz bu boktan seylere diye gulerken aklima 109 bitcoin kaldigi geldi dedim ki ofis duruyormu benim oraya gitmem lazim yok yegenim dedi orayi dagittik istanbula gectik dedim bilgisayarlar flashdiskler hard diskler nerde hepsi imha olmus yani 109 bitcoin blockchainde boslukta geziyor buhar oldu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,495
12,596
113
Sanmıyorum kanka bi
Tanıdığın yakınını kandırdılar bu tarz bir iddia ile kripto aracılığı ile farklı cüzdanlara türlü yatırım yaptırıp çektiler bir şekilde dümdüz 85bin dolar parası buhar olup uçtu 4 milyon az tutar değil 25 milyon tl kazanacağım derken tüm varlığından oldu eşi terk etti perişan halde fabrika işçisi şuanda
Kanka yerli şirket yok zaten yabancı yurtdışı şirketler var adamlar profesyonel hizmet veriyor bu konuda kurtardığı tutar üzerinden komisyon alıyorlar. Zaten gitmiş gözüyle bakılırsa çok ta kaybedecek bir durumu yok

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Coin kalması demek zincirden cıkması demek delist olmuş yani cift zincir eki nedir delist olası parasını alayacagı anlamına gelmez ama onu almak cok karışık işlem uzman birine danışması lazım

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,099
1,743
113
daha kötü yatırım görmemiştim delist olmuş coin borsa aslında coin delist olsa bile cüzdandaki coinlerini başka bir cüzdana aktarmasına izin verir süreyi kaçırdıysa mail atacak manuel olarak gönderecekler işlem ücreti 140 dolar civarı tutar

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
475
83
o coine geçen sene girdiyse şuan ana parasından sadece anası kalmıştır kurtarsa bile. 3 sıfır atmış coin nası ana parasını kurtaracakta bide kurtarana para verecek 😄

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,623
3,310
113
o coine geçen sene girdiyse şuan ana parasından sadece anası kalmıştır kurtarsa bile. 3 sıfır atmış coin nası ana parasını kurtaracakta bide kurtarana para verecek 😄
Şöyle biliyor en son1.5M$ parası varmış. Şuan ki değerini bilmediğinden aynı değer üzerinden ana paramı kurtarsam fazlasını istemem gözüyle bakıyor. Ama hepsi gitmesindense ne kurtarırsa kâr yani.

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,623
3,310
113
daha kötü yatırım görmemiştim delist olmuş coin borsa aslında coin delist olsa bile cüzdandaki coinlerini başka bir cüzdana aktarmasına izin verir süreyi kaçırdıysa mail atacak manuel olarak gönderecekler işlem ücreti 140 dolar civarı tutar
Süreyi kaçırmış mail atsa manuel gönderim yapılır mı?

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,084
525
113
Ağ degismi olursa kurtarirsin coin başka coine donerse zamani geçmeden donusturmen gerekiyo yoksa buhar oluyo

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,753
1,714
113
İşlem ücreti cokmus koyar adama yapmaz vbrnce 😝