- 374
- 246
- 43
DOSTLAR BU KUMARDAN KAZANANLAR NE YİYİP NE İÇİYOR NE ATSAK ANINDA 1 TL ÜSTÜNE ÇIKMADAN BATIYOR CİDDEN SAĞLAYICISİTE FALAN FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ Mİ DENEMEDİĞİMİZ OYUN SAĞLAYICI KALMADI TAKTİĞİ FALAN OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM
Slotun kazanma taktiği var tabi ama herkes bilir uygulanmaz ... Bırakmak kesin kazanç sağlarDOSTLAR BU KUMARDAN KAZANANLAR NE YİYİP NE İÇİYOR NE ATSAK ANINDA 1 TL ÜSTÜNE ÇIKMADAN BATIYOR CİDDEN SAĞLAYICISİTE FALAN FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ Mİ DENEMEDİĞİMİZ OYUN SAĞLAYICI KALMADI TAKTİĞİ FALAN OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM
dost bugün 3k +dayım ama bi okadarda yatırım var yani bu kazananlar nerden nasıl kazanıyorSlottan kazanmakta kazanç sayılmaz site parayı sağ cebinden sol cebine koymuş olur çünkü kumarbaz asla rahat durmaz ille de skilicem der, en iyisi hiç oynamamak. Ben illa oynıcam diyorsan da ufak oynayacaksın bütçen darsa
Slotun taktiği neymiş merak ettim. Olduğunu sanmıyorum daSlotun kazanma taktiği var tabi ama herkes bilir uygulanmaz ... Bırakmak kesin kazanç sağlar
BırakmakSlotun taktiği neymiş merak ettim. Olduğunu sanmıyorum da
Şansdost bugün 3k +dayım ama bi okadarda yatırım var yani bu kazananlar nerden nasıl kazanıyor
Bu kazananlar derken yılda bir Max vs denk geliyor onuda alana kadar en az 10 katını vermiş oluyorsun zatendost bugün 3k +dayım ama bi okadarda yatırım var yani bu kazananlar nerden nasıl kazanıyor
Onu hiç sorma tam adı gibi hemen mat ediyorMat nasıl