- 2,267
- 2,434
- 113
Hb günaydın dostHg günaydın gardaş
Hb günaydın dostHg günaydın gardaş
nasılsın dost sabah suyu verdımı bı seylerHb günaydın dost
Karakter meselesi dost bazi kisiler paylasir mutlu olunca bazisi aman duymasin derversede kım verdı der dost hepımız kurnazız aglamak en cok bıze yakısır
Verse ben derim olum kimden cekincemversede kım verdı der dost hepımız kurnazız aglamak en cok bıze yakısır
Bugün nasılsın zengin mi uyandinHb günaydın dost
Hiç demiyon ama☺Verse ben derim olum kimden cekincem![]()
Dün o 47 400 yaptim o yavsak pinde geriye verdim balık bi yere kadar şeklini yaptı sonra boşa sardinasılsın dost sabah suyu verdımı bı seyler
herkese para lazım kımse 300 500 cekınce kımseyı hatırlamaz ne zaman ıslerını halledıyo o zaman bu duzen boyleKarakter meselesi dost bazi kisiler paylasir mutlu olunca bazisi aman duymasin der
Şuan deniz kenarında güzel bi kahvaltı yaparken siz dostlarıma yaziyom dostBugün nasılsın zengin mi uyandin
300-500de zaten kimse vermesinde gunluk forumda buyuk vuran 1-2 kisi olnuyor mudur? Bence muhakkak oluyordur 😂😂😂herkese para lazım kımse 300 500 cekınce kımseyı hatırlamaz ne zaman ıslerını halledıyo o zaman bu duzen boyle
Para bok diyon yaniŞuan deniz kenarında güzel bi kahvaltı yaparken siz dostlarıma yaziyom dost
Onun işi çıkmış@seznaz01 nerdesin ortak😂
Benim adım dolar soyadim uero dost tanıştığımıza memnun oldumPara bok diyon yani
Canım çok sıkkın abi ya dm dm den o işi çözmdn kendime gelememGel dost burdayız @seznaz01
Biz tl dost belli oluyordurBenim adım dolar soyadim uero dost tanıştığımıza memnun oldum
Deniz kenarinda belki adam sofra kurdu kendine evden kahvaltilik domates zeytin peynir getirmistir 😂bilemezsin bence en guzelide o.gidip 250 kahvaltiya bayilmaktansaPara bok diyon yani
verıyoduk ılk zamanlar 300 cektım bı kere baska para yok sıgarası olmayan yazsın dedım 100 lıra para kaldı gecenın 3unde sonra gozumuz acıldı benım kıram var faturam var yemegım var aq tel almam lazım kırıldı vs vs 500 ceksem 1k ceksem o an samımı olduklarım sorarsa atarım oynayıp kendımı kurtarmaya bakarım he bıraz rahatlayınca zaten kımseye yok demıyoz300-500de zaten kimse vermesinde gunluk forumda buyuk vuran 1-2 kisi olnuyor mudur? Bence muhakkak oluyordur 😂😂😂
İşle alakalı bir sıkıntım var inşallah çözup glcgm@seznaz01 nerdesin ortak😂