- 4,268
- 2,516
- 113
Bu mesaj yazan arkadas bana ben mesaj yazmiyom diyip mesaj kasiyon 250 icin diyen adamGel sende say bende rolldeuom orda arkadaş güzel oynuyo
Bu mesaj yazan arkadas bana ben mesaj yazmiyom diyip mesaj kasiyon 250 icin diyen adamGel sende say bende rolldeuom orda arkadaş güzel oynuyo
Ya bosver sende rol acamiyoz iste acsak ucuncu olmazdim zatenGüzel zaman geciyo orda şu an
Gel ya sorun yok şu an güzel orasıBu mesaj yazan arkadas bana ben mesaj yazmiyom diyip mesaj kasiyon 250 icin diyen adam
Sıkma canını durYa bosver sende rol acamiyoz iste acsak ucuncu olmazdim zaten
Ya Kanka konus bosver girmiyom o role sabaha kadar onlar mesJ kasacak belliSıkma canını dur
Kanka zaten en güzel mesaj rolle kasılır ondan diyorum ben hep muhabbet sohbet bi yere kadarYa Kanka konus bosver girmiyom o role sabaha kadar onlar mesJ kasacak belli
Ya sevmedigim insanlar varKanka zaten en güzel mesaj rolle kasılır ondan diyorum ben hep muhabbet sohbet bi yere kadar
Rolll konusu aç mç verr al sana teklifYa sevmedigim insanlar var
Olsun gel barışın konuşun ya 3 günlük dunyaYa sevmedigim insanlar var
Kasan bnm varmı otesiBen adm olanin rolune girerim
Abi benim durum musait degil vandettanin borcu var atniyor rol aciyorRolll konusu aç mç verr al sana teklif
Yok abi cok sagol sen dun yaptin yapacagini sen rol ac girerim amaKasan bnm varmı otesi
Teklife bak vay beKasan bnm varmı otesi
Aynen sana yakışan odurYok abi cok sagol sen dun yaptin yapacagini sen rol ac girerim ama
Tmm oğlum konu aç kupon paylaş Bn ytrcgm tutarsa dagtımı Bn ypcgm sende payını alcksnAbi benim durum musait degil vandettanin borcu var atniyor rol aciyor
Ya adam biliyo ordakilerin cigerini benim kimlerle neler cektigimi goruyorTeklife bak vay be
Abi sinirlerim bozuldu iyice bosver cok sagol ama destegin icinTmm oğlum konu aç kupon paylaş Bn ytrcgm tutarsa dagtımı Bn ypcgm sende payını alcksn
Dm kutuna bk uzatma aqAbi sinirlerim bozuldu iyice bosver cok sagol ama destegin icin